Årets vinterfälgar 2023

Vintern är här och då gäller det att köra med glans och stil, med ett par vinterfälgar från ABS Wheels så ser du till att vara på topp under hela vintersäsongen.

Dessa vinterfälgar är gjorda för att klara av den Svenska vintern med mycket kyla, is och snö. Vi har även aluminiumfälgar att erbjuda till billiga priser som till exempel modellen ABS Silverstone som är gjuten i aluminium och därmed klarar av vår hårda vinter. Handla alltid hos ABS Wheels, vi ger dig hela 3 års garanti!

-För i år har vi en nyhet som heter ABS F66 med polerad läpp, något som är väldigt populärt.

Fälgar som är lackerade och stylade brukar inte rekommenderas för vinterbruk, man kan köra med dessa men då är det viktigt att ta hand om fälgen 2-3 gånger per vecka för att undvika onödiga skador. Ett gott tips är att ofta tvätta av fälgen med mycket vatten och mild tvål! Ett annat tips är att inte köpa plåt eller stål, det rostar väldigt snabbt.

Vi har varit väldigt pålästa i år när det gäller kommande vinter 2023 som beräknas bli riktigt kall.

Dessa Vinterfälgar finns till bra priser

Söker ni efter större vinterfälgar så kan ni ringa direkt på 08-591 217 77. Det finns så klart mer fälgar att välja mellan.

Du hittar dessa på hemsidan. Frågor? kontakta order@abswheels.se eller ring specialisterna på 08 591 217 77 

svart vinterfälg
silver vinterfälg
vinterfälg i två färger
vinterfälg med röd kant
vinteranpassad fälg
klassisk vinterfälg
mångekrad vinterfälg
populärt val 2020
nyhet för 2021

En av våra favoriter ABS Silverstone

vinterfälg

Inför säsongen 2023 kommer vi att släppa nya modeller som är anpassade för vinterbruk. Samtliga modeller kommer att vara dubbel-lackerade med pulverlack för bästa teknik. Inför nya sajten som lanseras nu i december så kommer vi att erbjuda snöflingan på diverse vinter-serier. Som konsument kommer man att kunna se direkt om en produkt är vinteranpassad eller inte. Kul 🙂 för mer information kontakta order@abswheels.se