Artec fälgar är ett tyskt varumärke

Artec är ett tyskt varumärke som tillverkar fälgar i lättmetall. ARTEC Leichtmetallfelgen som de heter i Tyskland är ett av de nyare tyska företagen som tillverkar fälgar.

Tack vare att fälgarna håller väldigt god kvalité – men också har snygg och innovativ design med chans till individuell styling – har varumärket blivit väldigt populärt. De innehar JWL certifikat samt VIA-kod. Sist men inte minst ett TuV dokument.

Mer om bolaget

RH och Artec har förskjutna hjulkombinationer för många av dagens europeiska bilar. För att uppnå dessa aggressiva inredningar använder båda företagen två- och tredelad teknologi, förutom sitt patenterade multifit-system, för att bygga det absolut bästa hjulet per bil. RH Wheels i USA är stolta över att kunna erbjuda dessa spännande europeiska lättmetallfälgar.

OBS Finns inte att få tag på längre

Utbudet finns i många utföranden

Oavsett in du är ute efter 5-ekrade eller 10-ekrade fälgar, om de ska ha en enkel utformning eller en mer spännande design, så kan du hitta många valmöjligheter från Artec. Fälgarna är tillverkade för att just du ska hitta något som passar ditt fordon med det uttryck du eftersöker.

Fälgarna finns i många storlekar och går att få i olika färger. Du kanske vill ha klassiska 5-ekrade aluminiumfälgar i silver? Då kan Artec AF Rad passa perfekt. Om du hellre väljer fälgar som ger ett vassare och mer spännande uttryck kan 15-ekrade Artec MS 4 vara något för dig.

Det finns en stor mängd hjul från Artec för att de ska kunna matcha dina önskemål. Om du därför vill ha nya snygga fälgar med ett individuellt intryck kan du med stor säkerhet hitta dem från Artec.

Varför ska man välja Artec?

Tyskt märke av högsta standard.

När bör du köra med Artec?

Du kan köra året runt samt välja vinterspecifikt.

Vem passar Artec?

Alla som vill ha en enklare design.

Kan man ha TPMS med dessa lättmetallfälgar?

Ja det kan du. Vi har Cub sensorer.