Avant Garde är första stadiets Militärfälgar👋😱

Märket liknar marinsoldatens första krigsemblem. Namnet Avant Garde härstammar från den operativa armens frontlinje som gjort sig kända för att alltid ligga steget före alla andra.

Avant Garde fälgar (Även kallad AG Wheels) har följt idén med att alltid ligga steget före alla andra vilket gjort att dom skapat en filosofi som i grunden grundar sig på att skapa högkvalitativa och robusta hjul.

AG Wheels gör stor skillnad

AG i AG Wheels står för “Avant Garde”, det handlar alltså om hjul som har något utöver det vanliga. Då talar vi om både formfaktor och prestanda. Det här är ett märke för dig som ogillar kompromisser. Letar du efter något som passar perfekt under en påkostad bil? Många fälgar på marknaden idag görs för att passa så många olika bilmodeller som möjligt. Det gäller även kända “lyxmärken”. AG Wheels har valt en annan affärsmodell. De tar istället fram fälgar i så många olika konfigurationer att du kan hitta en för just din bil. Det ger dig betydlig bättre körprestanda. Företaget har funnits i branschen i över 40 år och är ett aktat namn bland kännare.

Detta bör du veta om AG Wheels:

  • Företaget gör fälgar som är aerodynamiskt utformade, vilket kan sänka dina bränslekostnader samtidigt som de är en fröjd för ögat. AG Wheels ligger långt fram när det handlar om de avancerade beräkningar som ligger bakom utformningen av moderna fälgar.
  • AG Wheels arbetar med flygplansgraderad aluminium istället för de billiga material som kan förekomma i lättviktsfälgar från andra tillverkare.
  • AG Luxury heter deras “top of the line” serie. Där talar vi om fälgprestanda av högsta klass.
  • Fälgarna görs i USA och varje steg i produktionen synas under lupp.

Om du inte är nöjd utan det bästa

Fälgar från AG Wheels kan vara pricken över i:et när du investerat i bilen du drömt om. Även du som köpt en premiumbil med originalfälgar från ett välkänt kvalitetsmärke gör en rejäl uppgradering med AG Wheels. Valfriheten är enorm. Välj mellan flera serier med sitt eget distinkta uttryck och få fälgarna anpassade efter just din bilmodell. Att köpa fälgar från AG Wheels är lite som att beställa en skräddarsydd kostym. Hög klass, helt enkelt!

Personalen på Avant Garde älskar sina hjul och det jobbar alltid med att förbättra och öka hjulens prestanda genom olika datoriserade program. För att kunna tillverka fälgar av högsta möjliga kvalité så använder sig Avant Garde av datorstyrda konstruktioner. Samtliga fälgar som skapas testas med hjälp av FEA som står för Finite  Element Anaysis. FEA möjliggör det för personalen på Avant Garde att visualisera och testa sina hjul för att därmed mäta styrka, hållbarhet och säkerhet.

Förutom FEA kontroll så röntgar man även sina hjul

Älskar man sina hjul så finns det inget bättre än att testa hjulen under tryck i en specialdesignad vattentank. I den tanken kn man skanna och hitta dolda fel som blotta ögat inte kan hitta. FEA möjliggör detaljerade visualiseringar där ett hjul böjs och vrids för att indikera fördelningen av påkänningar och förskjutningar. Detta gör det möjligt för att se hur raffineringen och konstruktionen ska gå till på bästa möjliga sett.

Avant garde skapar hjul efter målgruppen

Man producerar sina hjul efter fordonsspecifika inredningar för att se till att anpassa sig så mycket som möjligt efter varje märke. Avant Garde vill kunna göra designen så aggressiv som möjligt för att kunna ha möjligheten till att tillgodose de olika nischmarknaderna.

Varför ska man köpa Avant Garde hjul?

Företaget AG Wheels har över 40 års erfarenhet av fordonsindustrin. Lagerpersonal, Säljare, marknadschefer och ägare har alla samma passion. Citerar:

” Här på Avant Garde, vi drivs av entusiaster och drivs av passion.”

Okej, jag förstår! Fälgarna är bra. Vart köper jag dom?

Du kan beställa Avant Garde på ABS Wheels genom att kontakta Johan(a)abswheels.se, vi ser till att fixa önskad modell till bästa möjliga pris.

TOPP 3 AVANT GARDE

Avant garde fälgar

1. M368: Finns i storlerkarna 19*8,5 och 19*9,5 med bult: 5*114,3. Fin fälg med Dolphin gray färgen som påminner lite om våra mattsvarta modeller.

M540-Machine-Silver-440

2. M540: finns i storlekarna: 18×8, 18×9, 19×8.5, 19×9.5, 20×9, 20×10, 20×10.5 med bult: 5*100, 5*112 och 5*114,3. Cool fälg med många ekrar! Finns i tre olika färger; grå, silver och röd.

M510 avant garde

3. M510: Finns i storlekarna 19×8.5, 19×9.5, 19×11, 20×8.5, 20×10, 21×9, 21×10.5 med bult 5×100, 5×112, 5×114.3, 5×120. Finns i färgerna: mattsvart, grå och silver.

Vill du beställa Avant Garde med leverans inom 24h?

Nyheter 2020

AG F110 – Matte Black AG M580 – Gloss Black AG M580 – Technica Titanium AG M580 – Brushed Grigio AG M580 – Gloss Kingsport Gray AG M580 – Brushed Candy Apple Red AG M510 – Chrome AG M510 – Brushed Antique Bronze AG M621 – Frozen Blue AG M650 – Forged Graphite Vi saluför inte dessa.