ADV.1 Wheels tar din bil till nya nivåer

ADV.1 Wheels är ett företag med huvudkontor i Anaheim i Kalifornien som gör fälgar i aluminium och kolfiber. Det här är produkter för dig som inte nöjer dig med mindre än det bästa.

Det handlar om en tekniskt avancerad tillverkningsprocess som bygger på skickligt ingenjörsskap och den senaste tekniken. ADV.1 har legat i framkant under alla de år som passerat sedan starten 2009. “The American Dream” deluxe, med andra ord!

ADV 1 fälgar

Jag gillar den här modellen enormt mycket!

Detta bör du känna till om ADV.1 Wheels:

  • Företaget vänder sig mot en medveten målgrupp och har distribution i fler än 40 länder. De är dessutom marknadsledande inom sitt segment. Det är alltså väl beprövade produkter vi talar om här.
  • Lockas du av tanken på detaljer i det superstarka materialet titan? ADV.1 Wheels låter dig göra det valet!
  • ADV.1 Wheels är känt för att erbjuda en helt suverän kundservice. Företaget är också mycket aktivt i sociala medier där det finns en hel del ögongodis att kolla in.
  • Fälgar av kolfiber är extremt lätta och styva men även dyra. Tack vare de produktionsförutsättningar som det här företaget byggt upp hamnar de dock inom räckhåll för allt fler bilentusiaster.

Unna dig hjul i världsklass från ADV.1 Wheels

Många är av den uppfattningen att fälgarna är den viktigaste detaljen när det gäller bilars look. ADV.1 Wheels ger dig möjlighet att tänka fritt och kreativt inom detta område. Söker du fälgar med ekrar som matchar dina sätens skinnklädsel perfekt? Kanske fälgar som ger ett så sportigt intryck att de förändrar utseendet på en bil med ett tillbakahållet formspråk?

ADV.1 arbetar med många olika former och färger. Det är för att du ska kunna hitta de där kvalitetsfälgarna som är på pricken rätt för just din bil!

– Vi erbjuder inte ADV.1 för närvarande men har kontakterna som kan hjälpa dig berättar Jorge Castro, Marknadchef på ABS Wheels Sverige

Har du frågor eller synpunkter kan du maila johan@abswheels.se