Tekno Wheels (Allt du behöver veta)

Tekno Wheels är italiensk design av förnämt märke! I över 20 år har de rosat marknaden. Deras gebit är fälgar som håller hög klass kvalitetsmässigt och samtidigt ser riktigt bra ut.

Tekno har en stor produktion för att kunna pressa priserna lite, utan att det går ut över kvalitén. Det är en av anledningarna till att Tekno Wheels blivit en sådan framgång! Detta är faktiskt ett av de populäraste märkena på marknaden idag när det gäller aluminiumfälgar av hög klass.

TEKNO WHEELS

Detta bör du känna till om Tekno fälgar

  • Många av Tekno Wheels fälgar har blivit trendsättande. Vill du ligga ett steg för alla andra ska du ta en titt på deras senaste modeller. Om det istället är beprövad elegans som är din grej kommer du också att hitta rätt i det stora sortimentet.
  • Du hittar de flesta fälgar från Tekno Wheels i flera storlekar. Du kan alltså vara ganska säker på att hitta fälgar med den prestanda och det utseende du är ute efter.

Tekno Wheels ger extraordinär kvalité

Vi på ABS Wheels samarbetar med märken som tillverkar fälgar som du kan få betala tiotusentals kronor för. Eller till och med ännu mer i extrema fall. Men vi vet att en stor del av våra kunder är ute efter högsta möjliga kvalitet, till bästa möjliga pris. Det är i det segmentet Tekno Wheels befinner sig.

Fälgar från dem är inte lågpris på något sätt utan några tusenlappar får du vara beredd att betala. Det är dock inte så mycket om du beaktar vad du får. Det här är lättmetallfälgar som håller längre än vanligt och levererar stor körglädje under tiden du äger dem. Du som brukar byta fälga ofta har extra mycket att vinna på att byta till ett kvalitetsmärke som Tekno Wheels.

Våra favoriter 2019