BF Goodrich All Terrain 🔥

BF Goodrich All Terrain är ett mycket robust däck. Det är utvecklat för dig som behöver kunna lita på greppet även under tuffa förhållanden.

Det här är det senaste däcket i en serie som redan blivit stilbildande. När den amerikanska premium tillverkaren BF Goodrich släpper nya däck väcker det alltid intresse i branschen. De oberoende testerna är entydiga i det här fallet. BF Goodrich All Terrain är ett av de absolut bästa däcken i sin kategori tack vara höga ambitioner och innovationer!

bf goodrich all terrain däck

 

Med BF Goodrich slipper du byten

BF Goodrich All Terrain är bekväma att äga! Det handlar om allvädersdäck. Du behöver inte planera in några däckbyten under däckens livslängd och kommer alltid att ha bra köregenskaper. Oavsett vad det är för terräng- och väderförhållanden. Det är egentligen bara när det är blixthalka ute som det kan vara bättre att köra med dubbade däck. Behöver du inte köra när det är ren blankis så är BF Goodrich All Terrain ett mycket bra val!

Kvalitetsdäck blir billigare i långa loppet

BFGoodrich All Terrain har tagits fram för att behålla sin höga prestanda under lång tid. Det gäller oavsett om du kör mycket på grus eller om du mest kör på asfalt. Tekniken “CoreGard” är en av hemligheterna bakom däckens extraordinära tålighet. Kortfattat kan man säga att däcken helt enkelt är förstärkta där det gör mest nytta.

Du ska inte bara titta på inköpspriset när du väljer däck och vill vara ekonomisk. BF Goodrich terräng blir betydligt billigare att äga än enklare modeller från lågpristillverkare. Detta eftersom du inte måste köpa nya däck lika ofta. Det gäller särskilt dig som inte bara har tuffa däck för syns skull utan verkligen kör off road med ditt fordon.

ABS Wheels