Belshina däck tar nu Europa med storm⚡

Belshina däck har huvuddelen av sin verksamhet och sitt huvudkontor i Vitryssland.

De är väldigt stora när det gäller däck för tunga fordon som lastbilar, traktorer, skogsmaskiner, bussar och specialiserade industrifordon. Är det detta du är ute efter ska du absolut kolla in utbudet från Belshina däck.

belshina däck

Belshina har gjort bra däck ända sedan 1960-talet och kunnandet är därför mycket stort. Även jämfört med många japanska, europeisk och amerikanska konkurrenter.

En fördel med att köpa däck från ett vitryskt företag är att produktionskostnaderna är förhållandevis låga där. Det märks på prislappen! Det är dock först de senaste åren som man valt att satsa på en storskalig internationell lansering. Det projektet har slagit väldigt väl ut. Belshina däck får nu äntligen den uppmärksamhet som vi tycker att de förtjänar.

Detta bör du veta om Belshina däck

  • Bedriver du jordbruk eller skogsbruk och behöver hjul med perfekt grepp i nordiskt klimat? Då är Belshina ett pålitligt och prisvärt val.
  • Vitryssland är en stormakt när det gäller jordbruk. Där har det länge funnits en marknad för däck som lever upp till hårda kravspecifikationer. Det har gjort att Belshina placerat sig i utvecklingens framkant.
  • Det finns även personbilsdäck i sortimentet. I det segmentet har företaget stor tillväxtpotential!

En dröm för dig som tänker på både pris och kvalitet

Belshina däck handlar inte så mycket om ögonfägnad som om hållbarhet och kvalitet. Är du ute efter trotjänare som gör sitt jobb längre än andra däck i samma prisklass? Då är detta ett riktigt bra val.

Det gäller inte minst om du behöver bra grepp även under tuffa förhållanden. Tittar du på prislappen så är däcken varken dyra eller särskilt billiga. De blir däremot billiga att äga i långa loppet eftersom du inte behöver byta dem så ofta.

Mer om bolaget: