Voltyre däck har rysk teknologi ⚪🔵🔴

Voltyre däck finns nu att tillgå på den europeiska marknaden!

Detta är ett snabbt växande ryskt företag som specialiserat sig på däck för tunga fordon. Det är framförallt du som är ute efter traktordäck eller en jordbruks- eller skogsmaskin som bör ta en noggrann titt på Voltyre däck.

voltyre däck

Här är ett begagnat Voltyre hjul. Till höger ser ni ett helt nytt.

Företaget gör idag även bildäck men de kan vara svårare att få tag på. Faktum är att de producerar över 100 olika däcktyper! På sin hemmamarknad är de väldigt stora. Det är därför kul att se att de nu flyttar fram positionerna på den internationella marknaden. Det här är ett däckmärke som verkligen förtjänar all uppmärksamhet de kan få.

Vad du bör känna till om Voltyre däck

  • Företaget är känt för att testa sina däck under extrema förhållande på sin tekniskt avancerade anläggning. De har investerat mycket i sin produktionsanläggning!
  • Det stora utbudet av däck för jordbruksmaskiner gör att du hittar däck som har precis de egenskaper du behöver.
  • En fördel med ryska däck är att de är framtagna för att klara svåra väderförhållanden. Något som liknar dem vi har här i Skandinavien. Det gäller inte minst Voltyre däck och det är en trygghet för dig som konsument.

Ett av de största sortimenten i branschen

Har du ett tyngre fordon som måste klara en specifik uppgift med briljans? Då har du stora möjligheter att hitta Voltyre däck som ger dig bra förutsättningar. Du hittar helt enkelt däck för de flesta ändamål från detta företag.

När det handlar om priset i förhållande till däckens prestanda tycker vi att detta märke står sig bra i konkurrensen. Jord- och skogsbruk och tunga transporter är allvarliga saker i Ryssland. Du kan därför lita på att däck för dessa ändamål håller måttet. Och att de är riktigt prisvärda!

ABS Wheels