Titan däck för hobbybönder

Titan däck görs i Freeport i Ohio och de har även en anläggning i Des Moines, Iowa.

De är ledande på den amerikanska marknaden när det gäller däck för jord- och skogsbruk. Många stora industrier och jordbruk har Titan däck till sin fordonspark.

De har även däck av intresse för privatpersoner och “hobbybönder”. Söker du efter däck du kan lita på i alla väder till en traktor? Har du svårt att hitta däck av rätt storlek till din motorgräsklippare? Då har du goda möjligheter att hitta precis det du söker efter hos detta märke.

Det här är också ett märke som många företag inom gruvindustrin har en nära relation med. Där är kraven extrema! Det finns alltså inte många företag i världen som kan leverera den kvalitet som krävs.

titan däck

Titta vilka fina grovmönstrade klackar!

Vad du bör känna till om Titan däck

  • Däcken görs i USA och håller en kvalitet som talar för sig själv. Om det blir problem med däcken på till exempel en skördetröska kan det innebära ett stort produktionsbortfall. Det är också en säkerhetsfråga. Många som är beroende av sin fordonspark väljer pålitliga Titan däck.
  • Det här är en av de få stora tillverkarna av däck som valt en snäv specialisering. Alla resurser kretsar kring att utveckla säkra, högpresterande och hållbara däck för tyngre fordon. Det är en av de faktorer som bidrar till att däcken verkligen sticker ut från mängden.

Ett märke för dig som inte kompromissar med kvalitén

Behöver du däck som hjälper dig att ta dig fram i svårtillgängliga miljöer? Däck som klarar tuffa påfrestningar utan att du behöver oroa dig för greppet eller för att de inte ska hålla? Då kan vi nästan lova att du kommer att hitta bra alternativ i utbudet från Titan däck. Det är ett bra val när säkerhet och prestanda verkligen räknas!