Kumho PS91 är väl bra eller?

Efterfrågar du en riktigt hög prestanda och en lika hög säkerhet bör du välja sommardäcket Kumho PS91 när det börjar bli dags att byta till sommardäck, speciellt om du har en bil av den snabbare varianten.

Mönstret i däcken är asymmetriskt vilket gör din körning enklare på våta vägar, men även på torrt underlag. Modellen har emellertid blivit mycket populär hos motorsportförare och ägare av snabba sportbilar eftersom däcket ger extra stabilitet när du kör i över 300 km/h.

Baserad på Formula 3

Teknologin och designen i Kumho PS91 är baserad på tävligen Formula 3. I varje rörelse du gör och hur du än styr din bil är dessa däck där för att ge den snabbaste av återkoppling och respons.

När du kör i extrema farter får din bil alltid den där stabiliteten som krävs för att du ska känna dig säker. Tack vare de mycket starka mönsterblocken och den revolutionära C-Cut 3D design-tekniken kommer dina däck att hålla i år och åter år framöver, hur mycket du än kör.

Den inneboende konstruktionen i Kumho PS91

När man kör så fort är det lätt att både bil och däck blir överhettade. Kumho PS91 har förmåga att klara av mycket värme utan att smälta eller ta skada. Däckets inre är uppbyggt som så att starka rayontrådar sätter basen för allt stöd eftersom de stöttar upp två breda stålband med hög draghållfasthet.

För att göra däcket möjligt att klara av höga hastigheter har man ytterligare förstärkt insidan med nylonskikt – detta för att göra hela däcket extra mottagligt för stabilitet och hållbarhet.

Fått bra betyg i tester
Kumho PS91 har gått igenom mycket noggranna tester i tillverkarens egen fabrik och testanläggning. Resultatet är att det är ett däck som ger mycket för pengarna. Vidare, i oberoende däcktester har modellen fått höga betyg som tyder på att det verkligen håller vad det lovar.

kumho ps91

Får bra betyg!