Forgeline Wheels lämnar inget åt slumpen (Kvalité👌)

Forgeline Wheels är kända för att kunna möta krav även från riktigt kräsna kunder. Det handlar om “high end” utan kompromisser. Medarbetarna är kända för sin yrkesstolthet.

forgeline fälgar

Vilken är din favorit? Jag gillar den till höger högst upp.

Det här märkets produktutvecklare är vana vid att arbeta utifrån de kravspecifikationer som förekommer inom racing. Du kan alltid lita på att de levererar! När varje hundradel räknas är Forgeline Wheels ett högst rimligt val.

Man gör dock inte enbart extrema tävlingsfälgar utan sortimentet är väldigt brett. Extremt hög kvalitet är den gemensamma nämnaren för företagets alla produkter.

Vad du bör veta om Forgeline Wheels

  • Fälgarna görs i Dayton Ohio. Om “Made in USA” har en positiv klang i din värld är detta ett klassiskt märke som du inte får missa.
  • Forgeline Wheels gör fälgar som du kan hitta under några av världens mest eftertraktade bilar. Som till exempel Glickenhaus SCG003, Chevrolet Camaro GT4.R och Ford Mustang GT4!
  • Man arbetar genomgående med tekniskt avancerade material och metoder. Som one piece monoblock och kolfiber. Söker du det absolut senaste och bästa så hittar du det här!

Fälgarna är lika snygga som de är pålitliga

Forgeline Wheels gör sedan 20 år tillbaka fälgar som inte bara ser sportiga ut. De levererar topprestanda på racingbanor runt om i världen! Även du som ställer ut din veteranbil kan med fördel välja fälgar från detta märke. Reaktionerna lär inte vänta på sig!

En bil med fantastiska fälgar skiljer verkligen ut sig från mängden. Du ska aldrig välja hjul som ger ett billigt intryck om du har en bil du bryr dig mycket om. Forgeline Wheels är för dig som värdesätter såväl prestanda som ett utseende som kommer att väcka positiva reaktioner. Vi på ABS Wheels älskar forgelines utbud. Vänta bara tills ni ser 2020 års design!

*Nedan är gammalt från Sema show