OCL Brorssons – Vilka är dom? 😃

OCL fälgar görs av de svenska företaget OCL Brorssons. De hör till de verkliga experterna på området och har funnits i branschen ända sedan 1948.

De jobbar med såväl stålfälgar som aluminiumfälgar. De gör fälgar i storlekar som passar oavsett om du kör en personbil, lastbil eller buss. Det är kul att se en svensk tillverkare av kvalitetsfälgar som ger oss så här mycket att välja mellan.

Prismässigt ligger man någonstans i mitten av fältet, skulle vi säga. Detta är för dig som är riktigt noga med kvaliteten men som inte vill betala massa extra för lyxmärken som typ Vossen och Forgiato.

Vill du ha något utöver det vanliga och är beredd att betala för det? Även i den situationen har OCL Brorssons riktigt intressanta alternativ!

-ABS Wheels kan erbjuda dig alla deras märken, just nu är AEZ och Dotz populärast bland våra privatkunder.

ocl brorssons

Bild från deras fina lager.

Vad du bör veta om OCL fälgar

  • På det här företag talar man om “drivefulness” (en lek med begreppet mindfulness)! Det är vad man får när design, funktion och service samspelar. Just detta är deras ledstjärna och vad du kan förvänta dig som kund när du köper deras märken. En tilltalande attityd om vi får säga vad vi tycker.
  • OCL Brorssons samarbetar med en fabrik utanför Düsseldorf i Tyskland där det smälts 60 ton aluminium, dagligen. Det här är ett varumärke som ingår i den stora Alcar-koncernen med många kända aktörer. Stordriftsfördelar är en av förklaringarna till att priserna är så bra.
  • Företaget gör även aluminiumfälgar avsedda för påkostade entusiastbilar och för rally och racing. Här handlar det om egenskaper som svarar mot extremt högt ställda krav.

OCL Brorssons har schysst utbud

Föredrar du att köra svenskt? OCL fälgar är ett perfekt val och de har flera serier med modeller i många storlekar. Gillar du att hänga med i trender? Då är det kul att veta att detta företag har som uttalat mål att ligga i framkant på det området.

PS: De har verkligen alla storlekar, då menar vi ALLA. Du hittar från 13 till 30 tum!!!

Titta vad som passar din bil här:

ABS Wheels