Wheelworld fälgar är ett tyskt märke

Wheelworld grundades 2007 och satsar på att göra fälgar till rimliga priser. Märket är tyskt och de arbetar med mycket höga ambitioner avseende materialval, kontroller och produktionsmetoder.

Det är inte de billigaste modellerna på marknaden men riktigt prisvärda i relation till vad du får. De jobbar med ett stort antal serier för personbilar. Du bör kunna hitta fälgar som har både rätt mått och ett utseende som tilltalar dig.

Varje design som Wheelworld gör är unik och framtagen för att passa in i deras utbud och möta efterfråga på marknaden. Många företag i branschen kopierar varandras designer men Wheelworld jobbar med innovationer, snarare än kopior & replica.

Passion för bra design, är en devis de arbetar under. Det är befriande i en bransch där vissa aktörer mest letar efter sätt att tjäna pengar så snabbt som möjligt på.

wheelworld

Dessa är mina favoriter från Wheelworld GmbH

Vad du bör känna till om Wheelworld

  • Fälgar av detta märke produceras enligt en procedur där varje steg är övervakat och varje detalj av stor vikt.
  • TÜV (Technischer Uberwachungsverein) är en oberoende organisation som arbetar med frivillig certifiering och kvalitetssäkring. De har gett Wheelworld sitt godkännande!
  • I anslutning till produktionsanläggningarna finns avancerad testutrustning. Det garanterar att fälgar som lämnar fabrikerna lever upp till samma höga kvalitetsstandard.

Tysk kvalitetsdesign till bra priser

Vill du ha fälgar från ett europeiskt företag med känsla för kvalitet och den senaste tekniken? Då föreslår vi att du tar en titt på tyska Wheelworld. De har imponerat på oss genom att ta fram unika fälgar av hög kvalitet som ändå inte är särskilt dyra.

Märket har ett så brett sortiment att det inte riktigt går att tala om ett övergripande formspråk. Funktionalism är dock ett genomgående tema. Det är inte fälgar som har detaljer som är häftiga för syns skull. De är istället designade för ge dig optimala köregenskaper.