Vöxx Wheels – Snyggare än en ros 🌸

Vöxx Wheels är ett amerikanskt märke men de har starka kopplingar till såväl Asien som Europa.

Sedan 1995 har de ansträngt sig för att erbjuda kvalitetsfälgar till förvånansvärt bra priser. Fälgar för och av entusiaster, som de själva gärna uttrycker det.

Vöxx Wheels är ett bra val för dig som inte bara nöjer dig med att köpa en fin bil. Gillar du att lyfta din ögonsten till nästa nivå med snygga delar har Vöxx Wheels mycket att erbjuda. Att botanisera i deras stora utbud för att hitta den perfekta matchningen är ett rent nöje.

Företagets ingenjörer och formgivare jobbar med design och produktion som bygger på de senaste tekniska innovationerna. Märket har alltid legat i utvecklingens framkant vad gäller fälgar!

Detta bör du veta om Vöxx Wheels

  • Det här är ett företag som har mycket att erbjuda! Flera serier med olika design och skiftande egenskaper för allt från små personbilar till lätta lastbilar. Du kan också välja i vilken finish du vill ha dina fälgar.
  • Serien “Feather Forged” är för dig som vill ha det mest extrema och bästa som Vöxx kan erbjuda för närvarande. Här är det fråga ovanligt lätta aluminiumfälgar som dessutom är betydligt starkare än vanliga lättviktsfälgar.
  • Vöxx har tre olika brands: Voxx, G-FX Wheels och B/G Rod Works med lite olika inriktning.

Rätt val för prismedvetna entusiaster

Är du ute efter stor valfrihet och en suverän relation mellan pris och prestanda? Då är Vöxx Wheels ett märke värt att hålla ögonen på. Deras fälgar är inte billigast på marknaden men heller inte särskilt dyra om du beaktar kvalitén.

– I längden lönar det sig att satsa på fälgar du inte behöver byta lika ofta. Det är faktiskt sällan fälgar är så här snygga utan att samtidigt gräva riktigt djupa hål i plånboken säger ABS Wheels VD, Andie Lahdo.

vöxx fälgar

Dessa är våra favoriter från Vöxx