Anlas däck ger dig bra grepp

Anlas däck har anor som sträcker så långt bakåt som till tidigt 70-tal.

Erfarenheten av däcktillverkning och kunskapen om marknaden är med andra ord gedigen. Vi talar om Turkiets främsta tillverkare av bildäck och de står sig väldigt bra i konkurrensen på den globala marknaden.

Sortimentet är brett men det är framförallt för sina motorcykeldäck som Anlas blivit berömt. Där är kvalitén riktigt hög samtidigt som priserna är mycket tilltalande. Detta är ett bra val för dig som vill ha god körstabilitet och många fina upplevelser ute på vägarna.

anlas däck

Anlas Tyres däckmonter

Detta bör du veta om Anlas Däck

  • Produktionsförusättningarna i de anläggningar som Anlas Däck använder är gynnsamma. De arbetar med hög tekniskt kompetens samtidigt som kostnaderna kan hållas på en bra nivå.
  • Om du är en medveten konsument som helst väljer en testvinnare kommer du att trivas med det här märket. Det uppskattas även av oberoende motorjournalister.
  • Anlas Däck har på senare år flyttat fram positionerna när det gäller däck för fyrhjulingar. Även i det segmentet håller de en hög nivå.
  • Söker du däck till ett lite mer udda fordon som en golfbil eller go-kart? Detta märke har då mycket att erbjuda!
  • De var först i världen med vinterdäck för Enduro.

Det förnuftiga valet

Det kan finnas däck som har mer imponerande specifikationer på pappret än dem från Anlas Däck. Är det pålitlighet och säkerhet som du är ute efter är detta dock ett av de bästa valen av märke. De håller helt enkelt vad de lovar, år efter år. Många som väl börjat köra med Anlas Däck slutar aldrig med det.

Många återkommande kunder är ett väldigt gott betyg. Vi vill påstå att detta är ett av de mest prisvärda märkena på marknaden idag. Det handlar inte bara om prestanda. Räkna med fin finish och tilltalande utseende när du köper däck från detta märke.

anlas däckmönster

Närbild på mönstret.