SuperMetal Wheels satsar på innovationer👨‍💻

SuperMetal Wheels är ett brittiskt märke specialiserat på kvalitetsfälgar av aluminium.

Här handlar det inte om fälgar som gjorts för att passa en stor mängd fordon. De gör istället fälgar som passar just din bil exakt. “The more you look, the more you see” är en slogan företaget använder. Det syftar till att fälgarna har en sådan kvalitet att du upptäcker mer, ju längre du studerar dem. SuperMetal har verkligen känsla för detaljer.

Det här är ett märke som många förare av kommersiella fordon väljer. Det är ett tecken på att detta är ett bra val när kvalitet verkligen räknas!

 

ABS Wheels

 

Detta bör du veta om SuperMetal Wheels

  • SuperMetal Wheels jobbar med flera patenterade tekniker, bland annat Multelox™. Det är en särskild finish där en fälg målas tre gånger innan den lackeras. Det ger ett resultat som är svårt att överträffa.
  • EcoFEA™ är en metod som gör att ingenjörerna kan reducera varje onödigt gram. Det sänker fälgarnas vikt utan att tåligheten påverkas.
  • SuperMetal Wheels delar in sina fälgar i flera serier i distinkta stilar. Bullet, Bolt, Compass, Hammer och Trident. Fälgarna i en serie är gjorda för att passa ett begränsat antal bilmodeller och kan fås i olika finish.
  • Satsar du på fälgar från det här företaget får du stor köptrygghet genom en bra garanti och god kundsupport.

Fälgar du kommer att trivas med länge

Fälgar från SuperMetal Wheels är kanske inte de billigaste på marknaden. Företaget satsar ändå på att vara ett ekonomiskt val genom att den låga vikten sänker bränsleförbrukningen. Det handlar också om fälgar som håller sig snygga betydligt längre än billiga modeller från märken med en lågprisprofil.

Även du som köper fälgar med hjärtat, och är ute efter något riktigt läckert, kommer att uppskatta utbudet. I och med alla de valmöjligheter som SuperMetal erbjuder kan de flesta hitta vad de söker!