Hirsch fälgar är kult bland Saab ägare 👪

Hirsch är Saabs importör i Schweiz och de erbjuder även uppgraderingar av Saab-modeller.

Perfekt för dig som vill göra ett individuellt val. Samarbetet går ibland under namnet ”Saab Performance by Hirsch”. Hirsch fälgar är ett av deras mest kända koncept. Deras 3-Spoke Design fälgar, alltså fälgar med tre ekrar, är legendariska.

De är också kända för att göra fälgar i avancerade legeringar. Allt för att uppnå bästa möjliga resultat! Detta visar att det inte är nödvändigt med gigantiska fabriker i låglöneländer. Det går att göra suveräna fälgar till rätt pris ändå!

Speciellt du som vill ge din Sabb ett sportigare och mer kraftfullt utseende bör ta en titt på Hirsch. Du får även förbättrad prestanda på köpet! Fälgarna görs i små volymer med stor känsla för minsta detalj.

Hirsch fälgar

Dom är helt enkelt underbara!

Vad du bör känna till om Hirsch fälgar

  • Om du har en Saab och vill ge den ett rejält lyft tycker vi att du ska satsa på Hirsch fälgar! Vissa modeller som utgått kostar idag mycket mer på begagnatmarknaden än de gjorde som nya. Så stor är efterfrågan.
  • Prisklassen vi talar om är några tusen per fälg. Hirsch fälgar är med andra ord av premiumkvalitet. Men de är inte så dyra att det blir larvigt.
  • Hirsch fälgar har ofta magnesium i legeringen. Det innebär att fälgarna ofta är exceptionellt lätta. Materialet är dock något sprödare än aluminum och framförallt sprödare än stålfälgar.

Bra andrahandsvärde

Om du kör utan att slita på fälgarna kan du vara säker på att Hirsch fälgar kommer att ha ett ovanligt högt andrahandsvärde. Efterfrågan på deras äldre modeller är som sagt väldigt stor. För många med en fin Saab blir fälgar från detta märke den verkliga pricken över det berömda i:et. Dessa är dock svåra att få tag på idag och är därför lite av ett ”samlarobjekt”.

Vill du veta mer om dessa?

12 + 1 =