Tianli däck – Vad kan du om det?

Tianli är ett kinesiskt märke som gjort kvalitetsdäck ända sedan 1985.

Deras specialitet är däck för traktorer och däck för maskiner som används inom skogsbruk. Det handlar med andra ord om däck som ska tåla ordentliga påfrestningar. Och vara fullt ut pålitliga när säkerheten är av stor betydelse.

Även du som är i behov av lastbilsdäck bör ta en titt på vad Tianli däck har att erbjuda. Inom sina områden är Tianli en av de verkliga giganterna på den enorma kinesiska marknaden.

Vi på ABS Wheels tycker att det är riktigt trevligt att dessa kvalitetsdäck nu är tillgängliga för oss här i Europa. Även om däcken tillverkas i Kina kan du vara trygg i att de levererar även under våra vägförhållanden.

tianli däck

Dessa har vi till salu just nu (beg)

Vad du bör känna till om Tianli däck

  • Har du ett företag inom skogsbruk, åkeri eller jordbruk? Vill du dra ner på dina kostnader? Då ska du definitivt ta en titt på vad Tianli har att erbjuda.
  • Däcken är godkända för export i hela världen och lever med råge upp till de internationella standarder som gäller för däckens hållbarhet och köregenskaper.
  • Tianli däck har gång på gång gått i bräschen för nya material och produktionsmetoder. Ett exempel på det är att de var väldigt tidiga med att göra radialdäck för traktorer.  Anläggningen där de utvecklar, producerar och testar sina däck är mycket påkostad.

Välj Tianli när pris och prestanda räknas

När det gäller personbilsdäck förknippar många kinesiska däck med låg budget och anonyma varumärken. När vi talar om kinesiska däck för yrkesförare och industridäck är bilden en helt annan. Tianli däck har inte bara ett tilltalande pris.

Även kvalitetsmässigt står de sig väldigt bra på den internationella marknaden. Företaget har de resurser som krävs av en jätte på den globala däckmarknaden.

Ta bara en titt på deras anläggning (man får gåshud)