7twenty ger prestanda med en tilltalande prislapp💰

7twenty är ett bra val om du vill ha mycket att välja på när det gäller aluminiumfälgar av hög kvalitet. Här talar vi om premiumfälgar som ändå inte är helt utom räckhåll prismässigt för vanliga konsumenter.

7twenty

Den här modellen har en fräck design – mycket snygg!

Märket har blivit väldigt populärt bland bilentusiaster som gillar drifting. Detta är en snabbt växande motorsport som kräver väldigt mycket av däck och fälgar. Det är en bedömningssport som bygger på att kunna sladda snyggt under kontrollerade former. 7twenty är känt för att sponsra både tävlingar och förare inom denna subkultur.

Fälgar från det här företaget har ett sportigt och ibland ganska extremt utseende. Men det är alltså inte för syns skull utan det här är fälgar gjorda för att prestera i skarpt läge!

Vad du bör känna till om 7twenty

  • Du som gillar breda fälgar med racing-känsla kommer förmodligen att älska 7twenty!
  • Drifting kommer från början från Japan men 7twenty har bra koll på alla stora marknader. Drifting har blivit ett globalt fenomen!
  • 7twenty är ett bra märke för dig som gillar tuning. Är du beredd att lägga ner tid på att optimera bilens utseende och prestanda ska du kolla in detta märke. De har det lilla extra som du är ute efter.
  • 7twenty gör fälgar i flera olika serier och du har stora möjligheter att hitta fälgar som passar just din bil. Det gäller även om du inte är ute efter något extremt för tävlingsbanan.

Det givna valet för dig som älskar drifting

Söker du premiumfälgar med riktigt låg vikt som ändå inte är alldeles för dyra? Då kan det här märket vara det du letar efter. Det gäller särskilt om du uppskattar ett modernt formspråk och lättviktsfälgar anpassade för drifting. Här handlar det om “The real deal” och inte om fälgar som bara ser häftiga ut.

 


Vad passar din bil?

ABS Wheels