Brabus Wheels är ett tyskt lyxmärke med anor👑

Brabus Wheels är ett tyskt kvalitetsmärke som är känt för sin tillverkning av fälgar för Mercedes- Smart- och Maybach-bilar.

De gör alltså fälgar för specifika bilmodeller vilket innebär att du får perfekt prestanda.

I över 40 år har de haft målsättningen att flytta fram gränserna för vad som är möjligt. Du som redan har en premiumbil och letar efter den där detaljen som verkligen får den att sticka ut ska kolla in Brabus Wheels. De är stora inom tuning av tyska prestigebilar.

brabus fälgar

Dessa Brabus fälgar är snygga!

Ingenjörer bakom Brabus

Visuell elegans och intelligent lyx är två av de deviser som ingenjörerna på Brabus har som ledstjärnor. Visst fångar fälgarna ögat men det är också fråga om funktionalitet och prestanda av högsta klass. Fälgar från Brabus Wheels har vunnit många utmärkelser under årens lopp och de är ett pålitligt val.

Vad du bör känna till om Brabus fälgar

  • Företaget är experter på lätta och starka fälgar av monoblock-typ. Deras produktionsanläggning är ultramodern för att möta alla krav på expertis.
  • Brabus gör inte bara fälgar! Märket är dessutom känt för unika superbilar för kunder som ställer extremt höga krav på alla detaljer.
  • Brabus Wheels är som sagt tyskt men 70 % av företagets kunder kommer från andra länder. Bland dem återfinns såväl ryska oljemiljardärer som arabiska kungligheter. Även många konsumenter med mer normal ekonomi väljer märket.

Tysk kvalitet lönar sig i längden

Här handlar de inte om lågpris utan om ett hantverk där inget lämnats åt slumpen. Har du en påkostad bil ska du inte slarva med fälgarna. Brabus Wheels sysslar inte med dyrt “bling bling” utan formspråket andas klass. Fälgarna är för dig som vill ha prestanda och inte bara ett vackert yttre. Är det tysk kvalitet i elegant förpackning du är ute efter så är fälgarna från Brabus Wheels väl värda sitt pris.

Vilken av nedanstående hade du valt?

brabus wheels

Den första kostar 3295 kr styck, Den svarta och antracit färgade ligger på 7590 kr. Längst ner till höger (med röd kant) ligger på 8990 kr styck!