svenska Ashes Wheels för drifting och racing

Ashes Wheels är en svensk tillverkare av fälgar för dig som är ute efter snygga och pålitliga hjul.

Gillar du att vara i blickfånget ska du absolut ta en titt på fälgar från Ashes Wheels. Detta är en uppstickare i branschen som verkligen rosat marknaden med sina fälgar sedan starten 2005.

Ashes Wheels jobbar med flera framstående underleverantörer men monterar alla sina fälgar i Valla i Sverige. Är detta ett nytt märke för dig? Då kan du snabbt bilda dig en uppfattning genom att kolla in dem i sociala medier där de är aktiva.

ASHES WHEELS

Vad du bör känna till om Ashes Wheels:

  • Ashes Wheels har flera serier och kan erbjuda fälgar i olika prisklasser. De ger dig även många val när det gäller färger och finish på fälgarna. Perfekt för dig som är noga med bilens utseende.
  • Ashes Wheels gör inte bara fälgar för dig som är ute efter ett sportigt och modernt uttryck. De har även modeller i retrostil för dig som vill kosta på din veteranbil det där lilla extra. Som en fälg med wow-faktor!

 

Ashes Wheels är för dig som älskar din bil

Visst är det trevligt med ett svenskt märke som gör kvalitetsfälgar för oss entusiaster! Ashes Wheels jobbar med ett slående formspråk som kan matcha en sportig bil med extrema former. Fälgar av det här slaget kan också vara rätt val för dig som med förhållandevis små medel vill vill förändra bilens uttryck. Det handlar om kvalitet och helhetskänsla.

Samtidigt ligger priserna från Ashes Wheels ändå på en nivå som är rimlig för de flesta som vill satsa på sin bil. Då talar vi om både prestanda och utseende. Det här är ett märke som vi på ABS Wheels tycker förtjänar ett eget inlägg på vår populära bilblogg.

-OBS vill du ha Ashes kan vi vägleda dig kostnadsfritt – kontakta johan@abswheels.se

 

Här är topp 3 enligt ABS Wheels

Ashes Wheels- Dreg 2p

Ashes Wheels- Hansuu 2p

Ashes fälgar