Z-Performance är ingenjörskonst med tradition

Z-Performance är ett tyskt märke som startades 2002. Grundaren är en bilentusiast som alltid varit på jakt efter de bästa delarna till sina fordon. Deras fälgar är bland de häftigaste som finns i branschen!

Ett team med mycket lång branscherfarenhet sattes samman och en stor satsning inleddes. Sedan dess har ambitionen varit att erbjuda något utöver det vanliga till väldigt konkurrenskraftiga priser.

Z-Performance är välkänt inom branschen och bland bilägare som gillar att besöka mässor och motorsport evenemang. Företaget gillar helt enkelt att vara på plats där det händer spännande saker och där trender sätts i bilvärlden.

z performance

Visst är den här modellen snygg?

 

Bra att veta om Z-Performance fälgar:

  • De har en “FORGED wheels division” för dig som är ute efter något unikt. Välj själv vilken färg och finish du vill ha på dina fälgar i samråd med företagets experter.
  • Är du ute efter lätta och tåliga monoblock fälgar till riktigt bra pris? Då rekommenderar vi på ABS Wheels att du tar en titt på vad de har att erbjuda. Det här är ett område där de verkligen excellerar!
  • Z-Performance drar sig inte för att använda metoder som leder till högre produktionskostnader om det leder till ett bättre resultat. Lågtrycksgjutning är ett exempel på detta.
  • Företaget jobbar med flera olika serier. Det innebär att du kommer att hitta vad du letar efter oavsett vad det gäller för stil.

 

Z-Performance gör premiumhjul till rätt pris

Marknaden är väldigt konkurrensutsatt idag när det gäller lättviktsfälgar. Det är bra för dig som konsument eftersom tillverkarna fokuserar på att erbjuda rätt kvalitet till rätt pris. Det gäller även tillverkare som arbetar med högt satta ambitioner.

Konkurrensen om kunderna är nämligen precis lika hög i detta segment och Z-Performance jobbar med detta i åtanke. Märket är ett perfekt val för dig som vill investera lite extra i din bil. Utan att behöva betala för mer än vad du får i förhållande till priset.