Dtm fälgar görs i fyra färger 🎨😀

Ocean Wheels tillverkar magnifika fälgar med titeln DTM som speciellt passar till Volvo bilar såsom 940, 740 och 240. Fälgarna kommer i olika färger som silvrigt, guldigt, rött eller svart och ger din bil en snygg stil. Fälgen Ocean Super DTM är en av klassikerna och en given storsäljare på marknaden, inte minst i Sverige.
dtm fälgar

En klassiker

De breda och vackert polerade fälgbanorna ger tjusningen med att använda just dessa fälgar på bilen. De har också ett djup på grund av den breda kanten som passar speciellt fint på lite äldre bilmodeller från Volvo. På senare år har Super DTM uppgraderats genom att ta form som den klassiker den är, dock med andra detaljer som utmärker det moderna tänket.

Fin kvalitet till rimliga priser

Ocean Wheels DTM fälgar är kända för att både vara snygga och ha en bra och tålig kvalitet samtidigt som de kan hålla nere priserna till skillnad från många andra fälgvarumärken. Ett helt fälgpaket kan ofta köpas för under 10 000 kronor.

–  Vad står DTM för? många undrar, vi hittar tyvärr inte svaret meddelar Alicia på ABS Wheels

Välj dina DTM i olika färger

DTM fälgarna sticker ut på grund av de rika och unika detaljerna samtidigt som den polerade ytan ser riktigt elegant ut. Köp den i guldfärgat med en silverfärgad kant för en annorlunda look eller håll det enkelt med silverpolerad yta på det stora hela, eller kanske nedtonat svart. Är din bil färgglad till det yttre? Varför inte prova ett par klarröda DTM fälgar?

Fälgarna är gjorda av härdad aluminium och har vunnit flera tester. Detta gäller inte bara DTM fälgarna utan hela Ocean Wheels kollektion. Förutom att vara särskilt populära att sätta på Volvos bilar så passar även fälgarna på BMW, Mercedes och Audi.

För att veta om en DTM fälg passar just din bil kan du söka med ditt registreringsnummer på försäljningssajten och få svar när du ska köpa din favoritmodell.

Här söker du