Centerline fälgar – För bilar med muskler

Centerline Wheels är ett företag som huserar i södra Kalifornien och som gjort bland annat fälgar i mer än 40 år.

Företaget hör till det absoluta toppskiktet när det gäller fälgar för bilar med kraft och fart utöver det vanliga. Även om du kör under tävlingsförhållanden så att det bokstavligen ryker om asfalten, eller tar dig fram i tuff terräng offroad, så har Centerline hjul för dig.

centerline fälgar

Fälgar från detta företag är inte för dig som skäms för att få uppmärksamhet. Formspråket är, på amerikanskt manér, iögonfallande vilken typ av fälg det än handlar om.

Du bör alltså kunna hitta vad du letar efter oavsett om det är en sportig stil för gatan du är ute efter, eller om du vill ge ett kraftfullt intryck bakom ratten på en tung jeep.

Vad du bör känna till om Centerline fälgar:

  • Centerline är ett premiummärke. och det menar vi verkligen! Du får såväl hög wow-faktor som köregenskaper av högsta klass när du väljer Centerline fälgar.
  • Det finns flera olika kollektioner av Centerline fälgar.  Du har därför stora möjligheter att hitta en modell som passar ditt fordon.
  • 2017 köptes Centerline upp av det klassiska amerikanska företaget Design Infi vilket vi tror kommer att visa sig bli en “match made in heaven”.
  • Centerline förstår sig verkligen på den amerikanska drömmen och gör produkter för dig med frihet längs vägarna som en del av din livsstil.

Centerline gör fälgar att vara stolt över

När Centerline kommer på tal handlar det definitivt inte om massproducerade budgetmodeller utan om amerikanskt ingenjörsskap och ambitioner på högsta nivå. Spara inte in på fälgarna om du har en bra bil du tycker om, utan kosta på den fälgar från Centerline. Det är roligare att äga en bil med snygga fälgar. Bilen blir dessutom tryggare att kör. Även under de extrema förhållanden som Centerline fälgar är gjorda för att klara!

Från "Holy Shitt to Wow"

Det är många som gillar det här märket. Även Peter Dubrowski på ABS Wheels. Han kör omkring med ett par centerlines köpta 2007. Vill du ha en äkta recension med bilder kan du mejla peter@abswheels.se. Välkomna!