Cosmis fälgar – Fart och kvalitet med ett modernt formspråk

Tycker du att det är snyggt med sportiga lättviktsfälgar som verkligen presterar? Produkter från Cosmis Racing är för dig som vill visa att du har känsla för detaljer.

Detta samtidigt som du själv kan känna dig trygg i att du har kvalitet utöver det vanliga under bilen. Fälgarna, som konstrueras vid en av de mest avancerade fabrikerna i världen, är testade i racingsammanhang och Cosmis räknas som ett premiummärke inom fälgar.

Vad alla bör känna till om fälgar från Cosmis:

  • Cosmis hjulen har ett formspråk som brukar beskrivas som fartfyllt, eller till och med aggressivt. Perfekt för dig med en modern och sportig bil.
  • Även om märket Cosmis har en del kännetecken som går igenom hela produktionen, så är det viktigt att veta att fälgarna skiljer sig åt sinsemellan. Cosmis Racing gör helt enkelt produktserier med en stark “personlighet”, som har unika egenskaper och en tydlig profil.
  • Tillverkningen av fälgar från Cosmis Racing är tekniskt mycket avancerad. Företaget ligger långt fram i utvecklingen av nya legeringar och nya metoder när det gäller lättviktsfälgar.
  • Att produktionsförutsättningarna är goda  återspeglas även i priserna som faktiskt är lägre än du kanske förväntar dig från ett premiummärke.

cosmis fälgar

Populära cosmis fälgar

Satsa på kvalitet och välj fälgar från Cosmis Racing

Cosmis Racing är experter på fälgar och de passar däck från ett stort antal tillverkare. När du investerar i kvalitetsfälgar är det alltid en bra idé att ta hand om dem så att de behåller sin prestanda och sitt snygga utseende länge. Fälgar från Cosmis kommer dessutom med livstidsgaranti mot fabrikationsfel, så detta är ett mycket tryggt val för dig som kund! Upplagorna är relativt små så passa på och beställ direkt när du hittar en fälg från Cosmis Racing som du vill ha.

VAD PASSAR DIN BIL?

ABS Wheels har över 200 varumärken – Vi är en av Sveriges största och mest sökta tillverkare.