Cor Wheels görs av entusiaster, för entusiaster

Cor Wheels är ett företag som sysslar med fälgar på hög nivå. Företaget drivs av en grupp kompetenta branschpersonligheter med passion för bilar.

I teamet bakom märket finns experter med erfarenhet från till exempel Formel 1 och Indycar. Cor Wheels jobbar framförallt för dig som har en bil du bryr dig mycket om. Och som vill att den ska väcka reaktioner! Gillar du att ägna tid åt att letar efter detaljer som tar den till nästa nivå? Då ska du definitivt ta en titt på de unika fälgar som Cor Wheels konstruerar.

Garantier

COR International, LLC garanterar att den ursprungliga köparen under ett år från det ursprungliga inköpsdatumet att alla Cor fälgar är fria från material- och / eller utförande. Under förutsättning att de installeras och underhålls i enlighet med de ovan angivna riktlinjerna för vård och användning.

Viktigt: Denna begränsade garanti upphör att gälla när COR Wheels har utsatts för missbruk, missbruk, spåranvändning, tävlingsevenemang, reparation / montering eller montering av tredje part,efterkonstruktioner och borrningar.

Amerikanskt märke som även exporterar

Cor Wheels är amerikanskt men många fälgar går på export till kvalitetsmedvetna kunder över hela världen. Målet med tillverkningen är inte så mycket lägsta möjliga pris som högsta möjliga kvalitet. Det bör du vara medveten om som konsument ifall du överväger fälgar från detta märke.

Vad du bör veta om Core Wheels

  • Cor Wheels jobbar med avancerade metoder som monoblock fälgar och fälgar som är flow forged. Produktions- och testanläggningen saknar inget i form av tekniska möjligheter.
  • Här vill man att det ska vara så lustfyllt som möjligt att köpa fälgar. En del i det är att du har många val i fråga om finish och design.
  • Kolla in serien HARDCore om du vill ha vill material framtaget för att klara riktigt tuffa förhållanden. Detta utan att man kompromissat det minsta med det estetiska.

Så här ser lagret ut:

Med känsla för varje detalj

Tycker du att det är värt att investera lite extra i fälgar till bilen? Fälgarna är ju en detalj som verkligen syns och gör skillnad! Isåfall är du på samma nivå som utvecklarna på Cor Wheels. Du kommer garanterat att uppskatta att de gör fälgar med känsla för varenda liten detalj. De kompromissar heller aldrig med materialen. Även om utseendet kan vara extravagant så är det hållbara fälgar vi talar om här.

Här är hela deras utbud: