ASA Wheels är ett spännande märke från Sydkorea

ASA Wheels gör kvalitetsfälgar men lyckas med konststycket att hålla priserna på en rimlig nivå.

Produktionsanläggningen finns i Sydkorea och håller hög internationell standard. Idag producerar de över en miljon fälgar om året och exporterar till fler än 50 länder. Företaget är alltså mycket framgångsrikt och en stor aktör i branschen! 

ASA är en förkortning för Artisan Spirited Alloy. De aluminiumfälgar som företaget producerar har ofta en avancerad och karaktäristisk design. Formspråket kan vara antingen elegant eller tydligt inspirerat av racing. Välj utifrån vad du är ute efter till ditt fordon.

Detta bör du veta om ASA Wheels

  • ASA Wheels samarbetar sedan 1992 med det tyska märket BBS fälgar som är världsledande när det gäller däck för motorsport. På så vis får man tillgång till ett kunnande som är “state of the art”.
  • ASA fälgar har satsat hårt på att erhålla internationella certifikat som visar att de lever upp till mycket högt ställda kvalitetskrav. Säger man att hjulen från dem är bra så handlar det alltså inte bara om tyckande eller önsketänkande.

Ett guldmärke för bilentusiaster

Är du inte helt nöjd med dina originalfälgar eller är det dags att byta dem mot något som är lite fräckare? ASA Wheels är ett märke som gör det kul att leta efter de där detaljerna som ger bilen det där lilla extra. Med produktlinjer som Noble, Extreme och Summit har ASA Wheels något för de flesta.

asa wheels

Flera alternativ att välja mellan

Ofta kan du dessutom välja mellan flera alternativ när det gäller finish. På så vis kan du göra ett val som blir väldigt personligt. Även om detta är ett märke som satsar stort på kvalitet så är faktiskt inte deras priser påfallande höga. Det är helt enkelt lite billigare att göra fälgar i Asien och det märker vi på prislappen.