ENKEI FÄLGAR – Super heta!

Enkei är ett japanskt företag som idag finns på de flesta stora marknader i världen.

Söker du lättviktsfälgar i aluminium, av riktigt hög kvalitet? Enkei Wheels är märket för dig. De gör fälgar för stygga personbilar:-). Många företag som gör däck vill bli förknippade med motorsport, men Enkei tar det hela till nästa nivå.

Sedan lång tid tillbaka utrustar de team McLaren i Formel 1. Helt galet men sant! Enkei gör även däck som presterar på högsta tänkbara nivå.

Även om Enkei fälgar i första hand är gjorda för att ge dig optimala köregenskaper till rätt pris finns det mycket att gilla när det gäller fälgarnas utseende. Sortimentet är så pass brett att du garanterat hittar Enkei fälgar som passar din stil.

Detta bör du veta om Enkei fälgar:

  • Enkei grundades på 1950-talet. Bolaget har sedan dess utvecklat produkter med hög innovationsgrad och i ett utförande som möter höga kvalitetskrav.
  • Att Enkei gör däck för extrem motorsport leder till ett kunnande samt produktionsförutsättningar som även du som normal däckkund har glädje av.
  • Enkei är inte bara en av de bästa, utan också en av världens största tillverkare av moderna fälgar.
  • Enkei är känt för “Spec-E” deras extremt höga standard för tester och kvalitetssäkring. Det är en extra trygghet för dig som kund.

Enkei fälgar är ett säkert & spännande val

Du bör inte ha några problem med att hitta Enkei hjul till ditt fordon då de gör fälgar i udda, så väl som alla vanligt förekommande, storlekar. Enkei är en av anledningarna till att många förknippar Japan med hög kvalitet när det gäller fälgar. Håll koll på de senaste produktserierna från Enkei om du vill följa med i vad som är ”cutting edge”.

enkei fälgar

Populära modeller.

Enkei Wheels monterplats i SEMA SHOW 2019

Här träffar vi Enkei Wheels i Las vegas. Foto: ABS Wheels besök i Sema show år 2019

Med reservation för felskrivningar och fel, upptäcker du fel bör du kontakta johan@abswheels.se. Vi tar tacksamt emot tips och råd på förbättringar – Hoppas att du njut av läsningen :-).