Coys fälgar – Givet val för amerikanare

Coys är ett amerikanskt företag som varit i branschen i mer än 40 år. Om du beskriver din bil med ord som tung, stark och elegant, och om den har några år på nacken ska du absolut överväga Coys fälgar.

Märket har länge varit ett av de mest uppskattade bland alla som gillar klassiska amerikanska bilar. Även du som har en hot rod kommer att älska Coys fälgar. Du hittar dem i såväl matt svart finish som i blänkande krom.

När det gäller utseende har du en del stilar att välja mellan. Vissa av Coys fälgar är gjorda för att pryda en äldre ögonsten, andra är mer samtida i sin formgivning.

Fälgar

coys logotyp

Detta bör alla vet om Coys 

  • Coys fälgar är förknippade med custom kultur och bilentusiaster som gör medvetna val. Det betyder dock inte att det är ett litet och obskyrt märke vi talar om här, utan Coys har gjort fler än 2 miljoner hjul under årens lopp.
  • Coys fälgar är lätta och starka och framtagna med modern teknik. De gäller även fälgar med ett klassiskt formspråk.
  • Du som kör ett tyngre fordon än en vanlig personbil har ett stort urval av snygga och säkra fälgar från Coys.
  • Coys är känt för att göra fälgar i såväl vanliga som mindre vanliga storlekar (till exempel 20×14, 20×12, 20×7 och 18×5).

Gör som många bilentusiaster och välj Coys Wheels

Du som bryr dig om både stil och kvalitet och som vill kosta på din bil fälgar från ett riktigt kännarmärke ska absolut överväga Coys fälgar. Det är så du håller den amerikanska drömmen vid liv! Företaget gör fälgar i flera olika material och hur du sköter fälgarna på bästa sätt beror på vilket val du gör. Snygga kromade fälgar förtjänar till exempel en vaxbehandling då och då.

Vi har inte Coys men vi är schyssta Boyz!