Hög kvalitet till rätt pris med Avus racing wheels

Beteckningen “made in Italy” är en säker kvalitetsgaranti i många branscher. Avus racing fälgar tillverkar hjul och lever verkligen upp till det.

Avus racing wheel är ett varumärke som drivs av RVS Srl. Det är ett företag som grundades nära Venedig och som verkat i branschen i över 50 år. Avus racing wheels handlar om både stolta traditioner och känsla för vad som kan uppnås med senaste teknologin. En bra kombination som ger dig kvalitet i slutändan!  

Detta bör du veta om Avus racing fälgar:

  • Vilken inriktning detta märke har på sin produktion förstår du av namnet. Avus racing Wheels är känt för sportiga profiler. De gör helt enkelt fälgar för dig som gillar att vara snygg på vägen. Samtidigt som de bidrar till köregenskaper värdiga en sportbil.
  • Avus racing wheels är känt för att ha levererat monoblock fälgar till flera Formel-1 lag. Märket har även synts i andra viktiga sammanhang inom motorsport. Det är en trygghet för dig som är ute efter hög prestanda och högsta säkerhet.
  • Avus racing wheels arbetar med tillräckligt stora volymer för att kunna erbjuda förvånansvärt bra priser på sina fälgar. Detta trots hög kvalitet och en formfaktor som verkligen ger lyxbils känsla.

avus racing fälgar

Klassiska Avus racing fälgar

Fälgar som är roliga att äga och rimligt prissatta

Det är inte mycket som kan lyfta bilens utseende på samma sätt som ett par nya aluminiumfälgar i en sportig look. Fälgar av riktigt hög kvalitet kostar dock en del. Det kan kännas hårt, eftersom blänkande lättviktsfälgar inte håller sig fina lika länge som fälgar i hårdare material. Avus racing wheels gör fälgar som är riktigt tåliga trots att de inte gräver allt för djupt i plånboken. Det är ett märke som vi på ABS Wheels gärna rekommenderar till våra kunder!