Vorsteiner fälgar gör hjul för just din bil🥇

Vorsteiner sysslar med vad som brukar kallas “forged” och “flow forged”, fälgar för lyxbilar, inte minst extrema sportbilar.

Det är en komplicerad tillverkningsprocess som dock ger ett fantastiskt resultat. Produktionen sker i Kalifornien men Vorsteiner är kända för att göra fälgar som passar även europeiska lyxbilar. Du som kör till exempel en BMW, Audi, Lamborghini, Range Rover, Mercedes, Porsche eller Bentley ska definitivt kolla upp Vorsteiner fälgar.

Vi talar alltså om fälgar som spelar i den högsta divisionen. När du köper fälgar från Vorsteiner handlar det inte om en produkt som passar många olika bilar. De är särskilt framtagna för just din bilmodell! Det är som att vända sig till erfaren snickare och få måttanpassad köksinredning, istället för att åka till IKEA.

Detta bör du veta om Vorsteiner wheels:

  • Fälgar från Vorsteiner wheels designas, tillverkas och testas på samma anläggning och under strikt översyn. Inget lämnas åt slumpen och kraven som ställs på varje detalj är rigorösa.
  • Vorsteiner wheels gör inte bara fälgar. De har ett stort sortiment av biltillbehör för dig som kräver utrustning med det lilla extra. Stötfångare i kolfiber som ser riktigt bra ut samtidigt som de påverkar luftmotståndet är ett exempel.

Ge din lyxbil ett extra lyft

Att byta fälgar på bilen är som bekant en insats som kan innebära ett riktigt lyft. Det gäller även dig med en ferrari eller en annan lyxbil i garaget. Det finns märken, Vorsteiner är ett av dem, som gör bättre fälgar än dem du får med en ny premiumbil. Vorsteiner wheels lyckas blanda hantverkskänsla och traditioner med den senaste teknologin. Resultatet är minst sagt slående! För många öppnar sig en ny värld när de för första gången bekantar sig med fälgar på den här nivån. Visst kostar det, men det smakar också!

vorsteiner fälgar

Vår favorit på kontoret 🥰

– Dessa hjul får såklart 5 av fem stjärnor, Johan på ABS Wheels