Brixton Wheels gör originella fälgar för lyxbilar😲

Tailor-made, never boring, always original är devisen som Brixton Wheels följer i sitt mycket ambitiösa arbete med lättviktsfälgar. Det här är ett märke för dig som kör en riktigt påkostad bil. Att kalla deras fälgar för premium är faktiskt något av ett understatement.

Brixton fälgar har sin påkostade produktionsanläggning i Los Angeles. Det här är inte ett av alla de märken som gör sina fälgar i samma fabrik som många andra märken. Här har ingenjörer och industridesigners total kontroll på hela processen. Det märks mycket väl på slutresultatet.

Detta bör du veta om Brixton Wheels:

  • När du investerar i fälgar från Brixton Wheels behöver du inte leta efter en modell som passar din bil. De görs för att passa din bil och din personliga smak!
  • Många av de fälgar som företaget saluför andas fart. Även om du har ett stilideal som snarare är klassiskt elegant än sportigt kommer du att kunna hitta dina drömfälgar. Faktum är att du kan hitta de rätta fälgarna oavsett om du kör off road eller på en racingbana. Så brett är sortimentet.
  • Brixton fälgar är experter på extrema fälgar i kolfiber och flygplansgraderad aluminium med detaljer i titan. Så länge det går att påverka prestandan på ett positivt sätt sparar man inte in på kostnaderna. Detta märks givetvis på prislappen. Det är dock fälgar i absolut världsklass vi talar om här!

Brixton Forged gör hjul som lyfter de yttre!

Har du bilen du alltid drömt om ska du inte snåla in på fälgarna. Det kan göra mycket för att ge även extrema lyxbilar det där lilla extra som berättar något om dig. Välj finish utifrån hur och var du kör din bil. Då har du lyxfälgar i absolut nyskick längre än du kanske trodde var möjligt.

Ta en titt på videon🥰:

Frågor eller synpunkter? maila johan@abswheels.se