Välj Raffa Wheels och cruisa med stil!

Raffa Wheels är något av en uppstickare i branschen som nu gör en stor internationell satsning som blivit uppmärksammad. Deras märkesimage handlar om lika delar utseende och prestanda. De vänder sig alltså mot riktiga bilentusiaster och gör fälgar i en design som ofta väcker uppmärksamhet. Ifall det är det som du är ute efter. Du hittar även fälgar som är lite mer diskret eleganta i deras sortiment.

De arbetar med monoblock fälgar och påkostade material och tekniker som ger hög prestanda. Produkter från detta märke osar helt enkelt stil och kvalitet!

Vad du bör känna till om Raffa fälgar:

  • Om du vill veta mer om företaget så kan du följa dem i sociala medier där de har en stor närvaro. Kolla till exempel in deras snygga och informativa presentationer av sina fälgar på YouTube.
  • Raffa Wheels är inget lågprismärke men heller inte dyr “high end”. Fälgarna ligger i ett prissegment där du får väldigt hög kvalitet i förhållande till vad du betalar. Många som kollat in deras läckra fälgar blir positivt överraskade när de ser prislappen. Vi på ABS Wheels rekommenderar detta märke till många av våra kunder som söker exklusivare sortiment.
  • Företaget arbetar aktivt med att lyssna på och kommunicera med sina kunder. Deras mål är att alltid leverera kvalitetsprodukter utvecklade direkt för köparna.

Uppgradera bilens stil och prestanda med Raffa

Företaget är väl medvetna om att deras kunder är ute efter något som ger bilen ett lyft, utseendemässigt. Med deras produkter behöver du aldrig vara rädd för att det kompromissats med kvalitén. Detta trots att fälgarna inte är allt för dyra i inköp. Här handlar det om pålitliga kvalitetsfälgar med en tålig finish. Att äga fälgar från Raffa Wheels handlar lika mycket om lust som om förnuft! Precis som det ska vara.

raffa fälgar

Denna är vår favorit 😍