24H Du Mans fälgar för dig som gillar motorsport 😜

Söker du billiga och sportiga lättviktsfälgar kan 24H Du Mans vara ett bra alternativ. 24H Du Mans fälgar görs av EURA Wheels, ett företag som lyckats rationalisera sin produktionskedja. Därför kan de erbjuda riktigt bra pris på kvalitetsfälgar. Det är en av de faktorer som gjort detta till ett framgångsrikt varumärke.

ABS Wheels

Om du gillar motorsport inser du säkert att detta märke hämtar inspiration från ett av mest klassiska loppen genom tiderna. Fälgmärket är faktiskt en viktig del av marknadsföringen av 24H Du Mans som anordnats ända sedan 1923. Fälgarna levereras med två olika logotyper som du kan växla mellan. 

”Made in France Quality”

Det handlar inte bara om att namnet på detta märke anspelar på tävlingen. Det påverkar också det designideal som ligger till grund för fälgarna. Det är sportigt och klassiskt på samma gång! Vi talar dessutom design “Made in France”, vilket är en riktigt tung kvalitetsindikation enligt oss på ABS Wheels!

Detta bör du känna till om 24H Du Mans fälgar:

  • Även om inspirationen alltså är mycket tydlig när det gäller 24H Du Mans fälgar så gör de flera olika serier. Det finns ett släktskap mellan dem men du har ändå möjlighet att välja mellan stilar som skiljer sig från varandra.
  • Du hittar såväl hela däck som fälgar i utbudet från 24H Du Mans.
  • Deras bästa modeller är Arnage, GP1 & LMP2.

24H Du Mans Wheels ger dig fart & kraft

När du köper fälgar från 24H Du Mans kan du kosta på dig att byta dem lite oftare. Detta eftersom dessa fälgar ligger så bra till pris. Samtidigt kan du känna dig helt trygg i att du inte behövt kompromissa med prestandan. Det är ett smart val, helt enkelt. Särskilt om du är intresserad av motorsport och vill ha en stil som andas fart och kraft.

24h du mans wheels

Storsäljaren 2018 Arnage.