Ispiri fälgar -modern och traditionell charm

Ispiri har jobbat med aluminiumfälgar mot en global marknad i över tio år. Högkvarteret finns på Nordirland.

Deras signum kan sägas vara att de jobbar med modernast tänkbara material och tekniker. Samtidigt som de är ett företag som gärna inspireras av klassiska bilar och deras originaldelar.

Ispiri är ett högprofilerat företag med stor närvaro i sociala medier och en aktiv kundtjänst. Du kan lätt bilda dig en uppfattning om ifall detta företag gör produkter som passar dig. De har informativa presentationer både om deras designfilosofi och produkter. Du kan dessutom ta del av läckra bilder på deras fälgar.

Detta bör du veta om Ispiri:

  • Företaget jobbar med flera olika serier och du kan anpassa en modell genom att själv välja finish. Kolla in Ispiri IW Exclusive som du kan få på flera fälgar från företaget. Där handlar det om exklusivt hantverk på högsta nivå! De tar bara emot 40 beställningar om året på fälgar med IW Exclusive.
  • Ispiri är kända för sina generösa garantivillkor. Det indikerar servicekänsla, självsäkerhet och långsiktighet. Här kan du vara säker på att du får kvalitet för pengarna.
  • Företaget har inspirerats av motorsport och tagit fram serier där fram- och bakhjulen inte har samma utseende. Det är inte bara estetiskt spännande utan handlar även om att maximera bilens prestanda.

Välj hur mycket du vill satsa på dina fälgars finish

En av de riktigt intressanta sakerna med Ispiri är att de är prismedvetna. Trots att det alltså handlar om kvalitets fälgar har de rimligt satta priser som är inom räckhåll för det flesta. Om du sedan vill ha det där lilla extra så väljer du det själv. Du kan då lägga till en finish som verkligen får fälgarna att höja sig över mängden. Det är inte för inte som många ägare av riktiga lyxåk väljer fälgar från Ispiri!