Veeman Wheels – från medium till premium

Veeman Wheels gör fälgar som passar ett stort antal bilmärken och modeller. Det är lättmetallfälgar i aluminium det handlar om och de arbetar ofta med metoder som är påkostade. Till exempel gjutning med lågt tryck vilket ger starka och lätta fälgar.

 

veeman fälgar

Många valmöjligheter hos Veeman

Det här företaget satsar på att ge dig som kund många valmöjligheter i fråga om storlek, stil och prestanda. Du kan hitta fälgar som är perfekt utformade utifrån vad du har för bil och smak.

Du kan också bestämma hur mycket du vill investera i fälgarna till din bil. Veeman Wheels har allt från ganska billiga till ganska dyra modeller som är avsedda för riktiga lyxbilar. Sortimentet är helt enkelt ovanligt brett!

Detta bör du veta om Veeman Wheels:

  • När det gäller de flesta fälgar från Veeman Wheels kan du själv välja finish. Vad vill du ha? Matta och eleganta eller blixtrande blanka och påfallande fälgar? Du kanske vill synas så mycket som möjligt med fälgar i djuprött? Det mesta är möjligt!
  • Företaget växer på både den europeiska och den amerikanska marknaden och har flera spännande modeller på gång. Det är ett märke som vi på ABS Wheels förväntar oss en hel del av i framtiden.
  • Gå inte enbart på utseende när du köper fälgar från Veeman Wheels. Vissa av deras fälgar har egenskaper anpassade för antingen sommar- eller vinterkörning. På så sätt kan du optimera både dina vinterdäck och sommardäck med perfekta fälgar.

Storleken har betydelse 

Vi på ABS Wheels brukar ofta rekommendera detta företag då det är en pålitlig tillverkare av prisvärda kvalitetsfälgar. Om du valt bort massproducerade lågprisfälgar, men heller inte vill betala fantasibelopp för dina fälgar, ska du överväga Veeman Wheels. De ligger helt rätt i pris om du ser till vad du får för pengarna.

 

ABS Wheels