Velgen fälgar kommer från Miami (USA) 😎🍹☀️

Velgen är ett amerikanskt märke med bas i Miami. Produktionen sker dock i Taiwan där förutsättningarna för att göra fälgar är optimala (om inte bäst)

De mest påkostade Velgen fälgarna görs med marknadens bästa maskiner. Även om de handlar om produktion i stort format så inspekteras varje fälg innan den lämnar fabriken.

Finns som klassisk och flow forming

Velgen fälgar görs för kvalitetsmedvetna kunder och finns i flera olika varianter. De gör lätta aluminiumfälgar men även fälgar i lite hårdare legeringar så att du kan välja vilka egenskaper du vill ha. Smidda Velgen fälgar är extremt starka och ses ofta på riktiga prestandamonster till bilar. Utseende såväl som funktion är viktigt när det gäller Velgen. 

Bra att veta om Velgen Wheels

Förutom att Velgen fälgar görs för personbilar, ofta av det sportigare slaget, gör man även lastbilsfälgar. Det finns alltså en mycket bred kompetens inom det här företaget.

När det gäller fälgarnas utseende beskriver Velgen sitt stilideal som ganska enkelt men också elegant. Velgens utbud har ett utseende som de hoppas ska tilltala alla med god smak. Fälgarna kan fås i många olika färger och typer av finish.

Om du gillar mattsvarta eller bronsfärgade fälgar kommer du att få ditt lystmäte. Självklart görs de även i blänkande aluminium om du föredrar en klassisk look.

velgen fälgar

Visst är dom snygga? 😍

För vem passar Velgens utbud?

Har du en sportig bil du bryr dig mycket om och söker efter fälgar med perfekt utseende och bra prestanda? Då bör Velgen fälgar finnas med i diskussionen om vad du ska köpa. Velgen är inte billigast på marknaden men heller inte dyra i relation till vad du får för pengarna.

Kombinationen amerikanskt kvalitetstänk och produktion i Taiwan gynnar dig som konsument. Velgen fälgar sitter på många väldigt åtråvärda bilar och det indikerar kvalitet på ett tydligt sätt enligt oss på ABS Wheels.

Skicka förfrågan här

13 + 9 =