Fondmetal fälgar från FONDMETAL GROUP.

Fondmetal fälgar tillverkas av FONDMETAL GROUP. Detta företag skapades 1970 när Gabriele Rumi, som representerar den tredje generationen av industri i metallsmältning, grundade vad som skulle bli FONDMETAL S.p.A.

Detta skedde i flera steg och innebar att man gick från att smida bitar till en tredje part att själva tillverka en helt egen produkt. Man involverade sig i att medverka med sina produkter i olika motorsporter så som F1. Man började göra kompletta designer av bilar och komponenter.

JUST NU KAMPANJPRISER PÅ
FONDMETALL FÄLGAR

 

Unik produkt med dedikerad design

FONDMETAL GROUP är helt dedikerade till att skapa teknik för fordonsindustrin. Med Fondmetal fälgar får du därmed en unik produkt! Du kan välja mellan ett flertal olika modeller och färger. Det finns svarta fälgar, silvriga fälgar och till och med fälgar i guld! Med Fondmetal fälgar får din bil ett helt nytt utseende.  Välj och vraka bland alla snygga fälgar.

fondmetal 9rrfondmetal stc 10Fondmetal black

 

TUV godkända produkter!

Produkterna som skapas av FONDMETAL GROUP är TÜV testade och godkända. TÜV är en förkortning för det tyska ordet Technischer Überwachungsverein. TÜV är en av de allra starkaste kvalitetsmärkningarnaöver hela världen. Det innebär att fälgar från Fondmetal har klarat hårda krav och kontroller.  Du får därmed en bra produkt som klarar av det allra mesta. Se bara till att sköta om dem ordentligt, så får de en riktigt lång livstid.

 

Fondmetal Groups filosofi *Taget från hemsidan*

”Vi älskar vårt ARBETE DJUPT och tänker bara på detta och enbart detta Även när det verkar som vi nått toppen, ÄR VI aldrig nöjda eftersom vi alltid är övertygade om att det alltid finns utrymme för förbättringar i varje liten detalj, kanske obetydligt för andra men inte för oss”

Vill du ta kontakt med Fondmetal Group så har du uppgifterna här:

FONDMETAL S.P.A.Via Bergamo 4, 24050 Palosco (BG) – Italy
Tel. +39 035.845130
Fax: +39 035.845785

Se alla Fondmetal fälgar här + (nyheter)

fondmetal fälgar

Nytt inför 2020

 

Signature: Dessa skönheter från signatur-serien har 8 olika stilar i ren lyx. Vår favorit för i år är FMS-07.

9Performance: Väger extremt lite, serien är konstruerad för dig som söker efter att minska den ofjädrade vikten. 9XR är coolast.

SuperTuning: Ny design i svart färg. Vi har i dagsläget inte sett någon av dessa modeller i Sverige.

Inspired: Gillas av många då designen påminner OEM. Kostar mindre än ovan dock är dessa utseenden rätt vanliga. 

Fondmetal Style in Motion: Samma som inspired vad gäller utseende, dock är style in motion serien tillverkad i fler storlekar.