Infiny fälgar – Har dom konkat?

Infiny fälgar är för dig som totalt vill ändra utseendet på bilen. Varumärket INFINY har lagt ett stort fokus på aluminiumfälgar.

Företaget som tillverkar dessa fälgar vill att du ska få ta del av de senaste trenderna så väl som att de vill ha en originell utveckling av sina fälgar. Det gör att de fälgar som kommer från detta varumärke har en exklusiv finish och kommer helt förändra utseendet på din bil. En del av fälgarna från Infiny är särskilt utformade för att passa 4×4 och SUV:s.

Dessa modeller kan du välja:

  • Blitz, CR-X, DS, K2, Matrix, Modena, Onix, Oxid, Phoenix, Quark, R1, R1 Light, Rider, R-Max, Rock5, Rock6, Rocket, R-Z, Shark, Skull, Speed, Spyder, Symbol, Tarox, Torx, Toxic, Works, X-Storm, Zephyr

Oavsett vilken modell du väljer kommer du att få fälgar som passar perfekt för att göra om bilen på det sätt du vill! Alla fälgar har en hög kvalitet. Vill du att de ska hålla ännu längre, se till att sköta om dem noga.

All smuts och alla partiklar som finns på vägen där du kör kan skada alla typer av fälgar. Därför är det viktigt att alltid rengöra dem noga, gärna med milt schampo. Använd inte frätande medel!

infiny fälgar

 

Är företaget på väg ner i diket?

Jag skulle inte vilja påstå det. Dom säljer en hel del i utlandet dock så är det annorlunda i Sverige. Jämför man med Dezent, Zito och alla andra storsäljare så ligger Infiny långt bak i tiden vad gäller design.

Idag har man kunnat konstatera att bolaget i sig juridiskt går framåt med + siffror. Vill du beställa Infiny fälgar och börja importera så är det eura wheels du tar kontakt med. För mindre inköp kan du mejla oss direkt. Kontaktuppgifter hittas nedan;

 

Vi kan bistå med hjälp och information, för mer info kontakta johan@abswheels.se