Concavo cw-5 från Concavo Wheels

Det här företaget förtjänar lite exponering på vår blogg! Concavo inriktar sig på att skapa konkava och exklusiva aluminiumfälgar till återförsäljare. Deras fälgar har oftast skarpa linjer och konkava former.

Navet och centrumhålet böjs till stor del inåt mot den centrala kåpan som också skapats med strikta och noggranna detaljer. Hela hjulet har skapats med raka och linjära kanter för att efterlikna en så mästerlig, felfri och idealisk Amerikansk design.

Vilka köper Concavo?

Många som köper Concavo äger oftast Lexus, dyrare Mercedes, Sportiga Audin och dyra Bmw. Även Lamborghini ägare har setts köpa den här fälgmodellen.  Något positivt med Concavo Wheels är deras förenliga design som gör att OEM och eftermarknads sensorer passar.
Företaget beskriver sig som en tillägnad vision att designa och efterskapa trendiga stilar för att ge kunderna det finaste inom fälgar.
När Johan på ABS Wheels frågar företaget så berättar de att dom är otroligt stolta över sina skapelser, vilket självklart gläder oss på kontoret.

Passningsformer på Concavo?

Enligt sidan som kontrollerades 2018-08-16 så gäller följande (generellt) på alla deras fälgar:
20×9 // 20×10.5 & 22×9 // 22×10.5

Varför ska man istället välja ABS Wheels?

Designen mellan Concavos utbud och ABS Wheels skiljer sig inte mycket för att man ska vilja betala 35-42% mer. Våra fälgar kostar ca 40% mindre enligt senaste koll gjord 2018-03-26. Båda märkena är robusta och populära dock är ABS Wheels större i Sverige än Concavo. Anledningen till att vi är större är pga den Svenska lagerhållningen.

Jag ringde en återförsäljare för att fråga denne om varumärket Concavo, återförsäljaren berättade att det inte var många privatkunder som köper fälgen i Sverige, anledningen? priserna landar oftast över 20.000kr +
Det är väl förståeligt?

ABS Wheels banner
Vad rekommenderar ni istället för Concavo?
Ta gärna en titt på följande bilder som tagits under sommaren 2018.

zito
Sommarens hetaste Audi fälgarBild två Audi fälgar
Dodge fälgarRöd Lexus med fälgar

Finns mycket mer, besök www.abswheels.se