Rohana fälgar görs av Rohana Wheels

Rohana Wheels har över 15 års erfarenhet av hjulindustrin och har sedan 2000 talet erbjudit exceptionella och gedigna fälgar till eftermarknaden.

Deras kompetens och kärlek till sina produkter är så pass stor att flera återförsäljare i Sverige valt att sälja varumärket. Rohana fälgar distribueras av bland annat vår bransch kollega Lars Kleenman i Sverige. Varumärket  tillverkar storlekar från 19” till 22” och har som bredder ända upp till 12” (vilket är ganska unikt i branschen) + deras lyxmodeller Forged.

Vad erbjuder dom för typ av design?

Rohana erbjuder egendesignade hjul till lyx bilar och prestanda fordon, för det mesta är det europeiska, inhemska och japanska bilar som bär Rohana. Söker du efter konkava aluminiumfälgar med monoblock design så är Rohana varumärket för dig! Bortsett från att hjulen överträffar JWL och VIAs specifikationer så upprätthåller samtidigt varumärket en hög standard bland kvalitetskontroller.
Rohana fälgar
Bland Rohana Wheels senaste fälgtrender 2020 så har RF series tagit fram RFX15 RFV2 och RFV1. Man har också en annan serie som inriktar sig huvudsakligen på att skapa konkava mönster i tre konkaviteter per hjul. Denna serie delas in i RC7, RC8, RC9, RC10, RC20, RC22 och RC26.

Här går vi igenom fälgar från Rohana (klicka):

RFX5 Rohana fälg

RFX5 har byggts med Rohanas senaste teknologi vad gäller utformning och konstruktion. RFX5 har häftiga ekrar och toppmodern komplex konstruktion.

 

RF2 Rohana fälg

RF2 har skapats med tio eleganta och slanka splitekrar.

RF1 Rohana fälg

RF1 har skapats för att ge en roterande effekt med tio symmetriska ekrar. Finns i rött, mattsvart och titanium.

Här börjar RC serien (klicka)

RC7 Rohana

RC7 har skapats med mycket styrka och är en MYCKET robust fälg!

RC8 Rohana

RC8 bär på en dynamisk design med fem ekrar som man egentligen kan bedöma som 10? Påminner lite om vår ABS302.RC9 Rohana

RC9 är ABS Wheels favorit bland Rohana!RC10 Rohana

RC10 är en av fälgvärldens konkavaste modeller!RC20 Rohana

RC20 kommer i mattsvart och Machine black.RC22 Rohana

RC22 Enkel och ro given aluminiumfälg med halvträskig design.

RC26 Rohana

RC26 Påminner på något sett lite om våran ABS333?

Storlekarna brukar generellt finnas i:

19X8.5, 19X9.5, 19X11, 20X8.5, 20X9, 20X10, 20X11, 20X12, 22X9, 22X10.5
Fälgar

Vad är RF SERIES?
RF SERIES är ett av Rohana senaste produktserie som byggs med deras roterande formningsprocess. Med denna teknik använder man tre hydrauliska rullar som med tryck och värme sätts igen genom att rulla och snurra hjulet. Denna metod ökar hjulets robusthet samtidigt som det minskar vikten. Läs mer om det här på Rohanawheels.com

Vad är RC SERIES?
RC SERIES är serien som Rohana skapar med 100% konkav inriktning. För dig som inte vet vad en konkav fälg är så är det en fälg som skapats med mycket djup. Ibland kallar man även konkava fälgar felaktigt för djupa fälgar och inåtgående fälgar. Ett vardagligt fälgspråk dock som går att använda. Vill du veta mer om konkava fälgar så kan du besöka ABS355.

rohana wheels 2017

Nya fälgar? sök med registreringsnumret och se vad som passar dig