Work fälgar ( återförsäljare )

Att byta till nya, snygga fälgar är ett av de vanligaste och mest pålitliga sätten att ge sin bil en rejäl ansiktslyftning.

Fälgarna har en tendens att hamna i blickfånget och gör helt enkelt väldigt mycket för helhetsintrycket. Det finns flera olika tillverkare och fabrikat så det gäller att hålla tungan rätt i mun när man letar fälgar.

En Klassiker med unik design

Work fälgar är en klassiker som hängt med ett tag och brukar avse specialdesignade fälgar från WORK Wheels. Det är ett japanskt företag med huvudkontor i Osaka som i sin tur har olika serier som ”WORK Meister” och ”WORK Equip”. Att deras fälgar fortsätter vara efterfrågade världen över är ett tecken på hög kvalitet och god känsla för design.

Företaget är inte särskilt stort och arbetar mycket på beställning från privatkunder och företag. I Sverige handlar mycket om att hitta återförsäljare som har just de work fälgar man letar efter. Vi på ABS Wheels kan lösa det mesta!

work fälgar

Vad gör work fälgar speciella?

Om något ska lyftas fram är det den unika och exklusiva designen. Genom åren har många otroligt snygga work fälgar släppts på marknaden och jämfört med vanliga masstillverkade fälgar från fabriken är det en helt annan nivå på hantverket. Därför är det föga överraskande att work fälgar blivit populära inom bilvärlden.

De har bra andrahandsvärde och säljs ofta begagnade på olika platser på nätet. Eftersom det handlar om fälgar som riktar sig till bilentusiaster så får man räkna med att priset kan vara rätt högt, men vill man verkligen ha ett par riktigt lyxiga fälgar brukar det vara värt att betala för produkter i toppklass.

Beställ här

Hur man vet att fälgarna passar?

Precis som för andra specialfälgar så måste man lägga tid på att kontrollera bultmönster, inpressningsdjup o.s.v. Den kanske enklaste metoden är att utnyttja en guide för fälgar. De som är erfarna inom bilstyling känner förstås till alla begrepp, men se ändå till att dubbelkolla alla mått. Vänd dig gärna till oss experter på bilstyling för att hitta rätt work fälgar.

Vad passar din bil?