.

COOPER DISCOVERER STT PRO ™

Det här däcket klarar av det mest extrema vägarna. Cooper discoverer stt är en av Coopers mest avancerade offroad däck. Till detta däck passar vårt Ruff & Tuff utbud som består av 15 olika fälgval.

Just det här däcket har skapats med en exceptionell dragkraft och prestanda för att klara av tuffa terrängvägar. På svenska kallas det här däcket ur fackmannaspråk för terrängdäck. Cooper Discoverer STT kommer med en distinkt mönsterdesign och förening som tillsammans med en 3-ply Armour teknik ger oss ett super däck.

Består av robusta ämnen

Discoverer STT består av kiseldioxid, Armour-tek3 och robusta gummibitar. För dig som inte känner till dom här konstiga begreppen så kan jag lugnt säga att du inte är ensam… Armor-Tek3 Är en teknisk finess som Cooper tagit fram för att ge 50% bättre skydd mot skador. Kiseldioxid är ett ämne som oftast används på dyrare premiumdäck, det är sällan man använder det på skräpdäcken.

Discoverer STT har skapats med asymmetriska pilgrimsklackar för att klara av leriga vägar. Man kallar det hos CooperTires för ”pilgrimsmusslor”. Låter kul?

Mer om företaget och Cooper Discoverer STT PRO

Discoverer STT PRO har stora, specialdesignade dubbar av gummi (sido biters) på skulderområdet av sidoväggen, för att förbättra dragkraft och grepp. Dom inre slitbanorna har ett siksack mönster bestående av en 3-2 teknik. Detta möjliggör det för tillverkaren Cooper att reducera ner bullernivåerna samtidigt som stabiliteten ökas.

Cooper Tires tillverkar däck för personbilar, lätta lastbilar och kommersiella fordon. Företaget är en av världens ledande inom däcktillverkning. Så sent som 2014 blev de däckleverantör till FIA World Rallycross Championship.

Företaget grundades 1914 och börsnoterades så sent som 1960. Idag har dom sitt huvudkontor i Ohio, USA och tillhör världens Fortune 500 bolag.

Passande terrängfälg?

COOPER DISCOVERER STT PRO ™
Den vita texten går att få med och utan. Specialbeställning krävs så ring gärna 08 591 217 77 
COOPER DISCOVERER STT PRO ™
Bilden illustrerar en närmare bild på de siksackade mönstrena. Dessa spår görs exklusivt av företaget Cooper.
ABS Wheels logotyp
COOPER DISCOVERER STT PRO ™
Bra bild som visar helheten, fälg på bild är endast med i åskådligt syfte. Passande val är Tuff och Racing serien hos oss.
https://www.youtube.com/watch?v=cl641K8k4nU