DLW Wheels ger låg vikt och prestanda

Är du ute efter snygga och välgjorda fälgar som ger dig bra körprestanda? Det här en tillverkare av fälgar som designat produkter av högsta kvalitet i närmare 40 år.

Vi talar om fälgar och andra biltillbehör “Made in Italy”. Företaget är nu förstärkt med en tysk försäljningsdivision. Italiensk stil och tysk precision – det är en bra kombination.

Hela processen från design till produktion håller högsta standard. Söker du en klassisk look med modern prestanda till din bil? Då ska du ta en titt på vad DLW Wheels har att erbjuda!

 

DLW Wheels

Detta bör du veta om DLW fälgar:

  • DLW Wheels gör flera olika serier som Elite, Manay, Uros och Unit. Inom varje serie väljer du sedan mellan flera olika modeller.
  • I det breda sortimentet finns även fälgar framtagna för specifika bilmodeller. Och då är det premiumbilar vi talar om, till exempel Porsche och Mercedes!
  • DLW Wheels är kända för att ligga i framkant när det handlar om trender och förändrade produktionsförutsättningar.
  • Fälgar är en snabbrörlig marknad och det är en fördel att DLW Wheels snabbt kan lägga om produktionen utifrån de senaste innovationerna.

Skräddarsy utseendet med nya fälgar

När det kommer till val av bilmodell är det oftast praktiska faktorer samt priset som avgör ditt beslut. När det gäller fälgar har du dock alla möjligheter att välja med hjärtat. Satsa på en uppsättning i en finish som gör dig glad och som väcker uppmärksamhet. Eller gå in för diskret elegans om det är det som är din stil. DLW Wheels kan leverera det mesta i stilväg. Dessutom är det ett sant nöje bara att botanisera i det stora utbudet.

Fälgar ska vara snygga, ha goda aerodynamiska egenskaper och hålla länge. Även när vi talar om lättmetallfälgar. DLW Wheels täcker detta med bravur!