Diewe wheels har ball design!

Är du efter något som är roligare att äga och köra på än ett par vanliga standard fälgar?

Då ska du kolla in Diewe wheels. Det är ett spännande tyskt företag som grundades 2009. Det hela började dock betydligt tidigare än så. På 70-talet tillverkade föregångaren till Diewe wheels verktyg som används inom diamantindustrin.

Det handlade, då som nu, om extremt höga krav på precision och tillförlitlighet. Idag producerar Diewe wheels fälgar där inget lämnats åt slumpen för stil- och kvalitetsmedvetna kunder.

diewe

Detta bör du veta om Diewe fälgar:

  • Diewe har blivit känt för ge sina fälgar en finish långt utöver det vanliga. Den är ytterst resistant, även under tuffa vinterförhållanden. Det tråkiga med att investera i kvalitetsfälgar är annars att man ofta skulle önska att de höll sig snygga längre. Med Diewe fälgar slipper du den känslan!
  • Har du en egen idé om vilken färg du vill ha på fälgarna? Diewe erbjuder många olika typer av finish i sitt standardsortiment. De åtar sig även att utföra specialjobb för speciella kunder!
  • Diewe wheels kan erbjuda ett väldigt brett utbud av fälgar och de flesta modeller görs i många storlekar. Du har med andra ord mycket goda möjligheter att hitta det du är ute efter till din bil.

Kvalitet lönar sig i längden

Det här är fälgar för dig som söker tysk kvalitet och wow-faktor på samma gång! Tycker du att fälgar från Diewe är i dyraste laget? Då vill vi be dig betänka att du inte behöver byta kvalitetsfälgar lika ofta.

Det gäller inte minst fälgar från denna tillverkare som gör dem i en väderbeständig finish. Det här är fälgar som är minst lika billiga att äga som standardfälgar du byter oftare. Diewe wheels är ett märke vi på ABS Wheels kan rekommendera kvalitetsmedvetna skandinaver som vill ha valuta för sin investering.

diewe wheels

Vår favorit på ABS Wheels