Nokian hakkapeliitta R3

En nyhet för i år är Nokian hakkapeliitta R3 som kortfattat är en uppgradering av Nokian Hakkapeliitta 2. Det senaste konceptet för det här däcket är Arctic sense grip tekniken som vi kommer att berätta mer om nedan.

När det kommer till sommarväglag har de allra flesta bilägare inga direkta säkerhetskrav. Blir det vinter i Sverige så är 9/10 bilister däremot väldigt säkerhetsmedvetna. För dig som vill ha de bästa är Nokian Hakkapeliita R3 ett nytt revolutionerande friktionsdäck.

  • Sparar bränsleutgifter – Bra för plånboken.
  • Hög körkomfort – viktigt för kropp & själ.
  • Utmärkt väggrepp – Man vill ju inte krocka och dö.

En ny teknik för 2019

Däcket har en teknik som kallas Arctic Sense Grip. Denna teknik möjliggör körning på riktigt svåra vintervägar, R3 versionen har olika typer av lameller som samarbeter med varann med hjälp av gummiblandningen Cryo Crystal.

Cryo Crystal innehåller små partiklar av biomaterial som förbättrar väggreppet. Dessa mikroskopiska kristaller fungerar som inbyggda dubbar. (Ej att förväxla med renodlade dubbdäck)

hakkapeliitta R3 nokian hakkapeliitta r3 nokian hakkapeliitta R3

Finns även för SUV (större bilar)

Du som äger en större bil kan införskaffa Hakkapeliitta R3. Kontakta ABS Wheels för att veta mer om denna lösning order@abswheels.se.

Vi lagerhåller över 1000 Nokian produkter i vårt centrala lager som ligger 2 minuter från Arlanda flygplats (Stockholm). Till skillnad från konkurrenterna är vi 5 minuter från Nokian Tyres huvudlager i Rosersberg.

Kolla passform här