Svenska Specialfälgar har ett spännande utbud

Specialfälgar AB har sedan 1993 etablerat sig som en viktig aktör på den svenska marknaden när det gäller stål- och lättmetallfälgar.

Idag har de hela Norden som sin marknad och de är en del av den internationella koncernen Hertel Group. Specialfälgar kan erbjuda fälgar för både personbilar och lastvagnar. Det här är inte ett företag som producerar egna fälgar utan en grossist med ett intimt samarbete med sina märken.

Specialfälgar förkortas ibland till SpF. Det är också en förkortning för små positiva förbättringar. Man kan säga att det är en devis som sammanfattar företagets affärsidé och verksamhet. Vi ger tummen upp för den attityden!

erbjudande

Vill du nyttja rabatten? maila seo@abswheels.se för mer info

Specialfälgars priser & “klippet”

Deras priser tillhör Sveriges bästa i kategorin premium. På ABS Wheels kan du hitta hela deras sortiment till bästa pris, vi saluför deras produkter och märken året om.

Via klippet får du alltid bästa möjliga deal på angivna fälgar. Dessa kan skilja beroende på modell och utbud. Varje gång det finns ett “klipp” ute hos dom så mailar vi ut dealen till alla våra kunder och e-post prenumeranter som ligger på strax över 250.000 svenskar. 

Adress: Borgåsvägen 2, 434 39 Kungsbacka

Öppettider:  08:00 – 17:00

Telefon:  0300-729 00

PS: De äger även ”svenska fälg

Viktigt att veta om utbudet & Specialfälgar 

  • Det här företaget jobbar enbart med märken som har det lilla extra. Det är alltså just specialfälgar vi talar om. Det betyder dock inte att ditt fordon måste vara så värst speciellt för att du ska hitta fälgar hos dem. Här finns det mesta och bra alternativ oavsett om du kör en familjebil eller en tuff sportbil.
  • Specialfälgar är experter på aluminiumfälgar men säljer även en hel del annat. Behöver du navkapslar, ventiler, muttrar eller bultar utöver det vanlig är det här ett företag för dig.
  • När det gäller personbilar erbjuder Specialfälgar modeller från märken som: Nitro, Advanti, ATS, Breyton, Ballistic och TSW. De har även ett beställningssortiment för fälgar som de inte har i lager men kan ta hem åt dig.

 

Välj bland noggrant utvalda märken (Privatpersoner)

Kolla in abswheels.se för att se vad Specialfälgar har att erbjuda om du är intresserad av nya fälgar till ditt fordon. De samarbetar med ett antal handplockade märken och du har stora möjligheter att hitta vad du söker tack vare deras fantastiska utbud.. 

Vi på ABS Wheels har samarbetat med detta företag i många år och vi vet att de erbjuder kvalitetsfälgar. Har du tänkt spana på deras utbud så kan vi garantera att du blir nöjd, bättre kvalité existerar ej.

Frågor kring sortimentet?

Modell

1 + 7 =