ULTRA FÄLGAR ÄR PRECIS SOM NAMNET ULTRA HETA!

Ultra fälgar kommer i en mängd olika varianter. Det finns dels fälgar för vanliga personbilar så väl som det finns Ultra fälgar som är perfekta för dig som håller på med någon form av motorsport.

Dessa hittar du om du söker på Ultra Motorsports. För dig som åker mycket off road och kör stora bilar finns Ultra Motorsports Xtreme. Det alla Ultra fälgar har gemensamt är den höga kvaliteten.

Ultra motorsport för mera Street Look 🚘

När det gäller Ultra Motorsports fälgar så är de perfekta för dig som vill ha en klassisk street-look på ditt fordon. Dessa fälgar är skapade för att passa ett brett spektrum av lätta lastbilar, stadsjeepar(SUV: S) och så vidare. Alla fälgar tillverkas under noggranna och kvalitetskontrollerande förhållanden. De är även designade för att klara av de allra flesta däcktrycksövervakningssystem.

Då det finns så otroligt många varianter av Ultra fälgar så är det svårt att beskriva dem alla. Sök gärna på nätet efter dem, så ser du själv vilka olika modeller det finns så väl som i vilka färger. Kan i alla fall säga att alla Ultra fälgar är extremt snygga!

En bil behöver utöver fälgar även däck! Se till att välja bra däck till dina nya fälgar, så att du får en bra körupplevelse utöver att du har gjort din bil snyggare. Om du är osäker, läs gärna guider på nätet som hjälper dig att välja rätt kombination av fälgar och däck.

ultra 201 baron

Vilka favorit ultra fälgar har ni i lager?

Troligtvis så är du en sån jänkare eller USA-bils fantast som är på jakt efter ett par snygga Ultra fälgar. Bland favoriterna så har vi 176 vagabond som är en konkav och inåtekrad fälg med de klassiska japan stuket. 205 tempest är också är favorit som ofta beställs av våra Jeep kunder, denna modell kan beskrivas som fläschig och stjärnformad – totalt har den 7 ekrar i mono-block design. 206 vortex är en annan modell som jag jätte gärna vill att ni googlar upp! den fälgen påminner faktiskt lite om Vossen CVT (om den nu vore i krom?!) härlig och cool fälg med dynamiska former, dock ej tidlös på grund av den unika designen. Dom här modellerna tål upp till 3-4ton!

ultra fälgar