Jova fälgar för dig som gillar Premium

Jova fälgar är smidda aluminiumfälgar, vanligtvis i så kallad monoblock-design. Ägs av Guangzhou Jova Car Accessories Co Ltd som tillverkar storlekar från 15 till 26 tum.

Fabrik är belägen i Guangzhou, Kina, nära Baiyuns flygplats vilket täcker mer än 12000 kvadratmeter och kan hålla igång över 60 maskiner. Samtliga maskiner importeras direkt från fälgmekkans Tyskland och USA.

Kända för ”påkostade tekniker”

Jova Wheels är kända för ”flow forming” vilket är en konstruktionsteknik som är påkostad men som ger ett mycket bra resultat. Räkna med att Jova fälgar är lika lätta som aluminiumfälgar brukar vara, men starkare. De har alltså goda förutsättningar att hålla länge. Det är en faktor som du bör ta med i beräkningen när du tittar på prislappen.

Jova görs för premiumbilar. Med det menar vi att de konstrueras för en specifik bilmodell från ledande lyxmärken. Porsche, BMW, Ferrari, Mustang, Jeep, Jaguar, och Tesla är bara några exempel. Det är kul att se en kinesisk tillverkare som satsar mer på kvalitet än kvantitet 🙂

jova fälgar

Bra att veta om företaget👌

För att vara ett märke som gör ytterst påkostade fälgar jobbar Jova med mycket stora volymer. Det innebär att priserna på Jova fälgar är riktigt bra i förhållande till vad du får. Även om de inte är direkt billiga. De har kapacitet att producera närmare 8 000 fälgar i månaden, i och med att de importerat de bästa maskinerna som finns på marknaden.

Jova wheels är ett märke med internationell touch. De anlitar kända designers från flera olika länder som jobbar sida vid sida med deras eget erfarna team.

För vem passar deras utbud?🤔

Söker du något till din bil som kan vara ett design-statement samtidigt som det handlar om klass och prestanda? Jova fälgar görs med livstidsgaranti mot konstruktionsfel och två års garanti när det gäller färgen (enligt dom själva). Det säger mycket om denna tillverkares höga ambitionsnivå om allt stämmer. En sak vi gillar med Jova Car Accessories är att de visar att lekfullhet och kvalitet kan gå hand i hand. Här hittar du traditionella modeller såväl som fälgar i extra starka och ovanliga färger. Eller fälgar där varje eker är formad som en kobra!

Vi kan inte längre ordna fram deras sortiment. Det finns dock mycket annat på vår sajt abswheels.se