WORX FÄLGAR FÖR KRAFTFULLA BILAR

Worx fälgar är det ypperliga valet för dig som har en bil av det kraftfullare slaget. Kanske du kör en offroad, en SUV eller annan större bil?

Worx fälgar finns i ett flertal färger och modeller men alla har en sak gemensamt och det är hur snygga de är! Detta märke är mäkta stolta och det märks i både utförande och design. Worx har både attityd och känsla för detaljer.

Dessa fälgar är utformade för att passa ett brett spektrum av lätta lastbilar, stadsjeepar och så vidare och är designade för att klara av de allra flesta däcktrycksövervakningssystem så som TPMS.

Företagets egna logo är standard

Oavsett vilken modell du väljer av dessa fälgar, så kommer de alla med företagets egen logotyp, i vitt, svart och rött och en stjärna istället för ett O i namnet.  Om du vill göra ett statement med dina fälgar, så är det Worx du ska satsa på.

Hitta din egen favorit, bland modeller som Beast Black, Beast Black Milled, Beast Chrome, Tyrant Black, Triton Black och många fler. Satsa på en kombination av bra däck och Worx fälgar.

worx fälgarworx fälgar på bil

Välj rätt däck till fälgen

Däcket och fälgen bildar tillsammans en enhet, nämligen hjulet.  Det är viktigt att du har rätt fälg och rätt däck för att din bil ska få rätt sorts egenskaper. Är du osäker på hur du bäst kombinerar däck och fälg så finns det många bra guider att läsa på nätet. Du kan nämligen byta både däckdimension så väl som fälgdimension om du vill till bilen, så länge du följer regeln att inget sticker ut utanför stänkskärmen.

worx fälgworx fälg på terrängdäck

Jag tänker precis som dig, vad f?n är det här för fälgar?

Bli inte skrämd över bilderna som cirkulerar på nätet det finns en hel del plagiat som går under namnet worx. Den här fälgtillverkaren är en känd aktör i branschen och extremt populär bland offroad bilar. Tar man en titt på designen så är den inget vidare för en sedan.

Har du hamnat här så äger du troligtvis ingen sedan (hoppas jag i alla fall) annars har du hamnat helt fel och då bör du ta musen och klicka dig vidare på ABS Wheels startsida.

Handla här

Designen på alla worx modeller är oftast svarta, få ekrade och massiva. Varför massiva? vad menar du med massiva? jag ska förklara… en fälg som skapas för tyngre bilar måste vara massiv och klara av tyngder över 3 ton. Vanliga fälgar klarar oftast av högst 3 ton.

Det finns även krom liknande varianter på Worx hjul som går under namnet ”Worx Type 803 Beast Pvd”